Enermax Starryfort SF30

Superbeat: Xonic Nintendo Switch Review
Coloană Sonoră9
Grafică8
Gameplay7.5
PRO
  • Coloana Sonoră
  • Performanță Tehnică Impecabilă
  • Dificultate Ridicată
CONTRA
  • Control Tactil Dificil
  • Fundaluri Repetitive
8.2Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Superbeat: Xonic a fost una dintre cele mai mari surprize pentru mine când vine vorba de jocuri de ritm. Vita a găzduit câteva jocuri de ritm fantastice, iar cel la care mă reîntorc și astăzi este Superbeat Xonic. Jocul de la Nurijoy a fost lansat pe PlayStation 4 și Xbox One, dar singura care m-a entuziasmat a fost versiunea pentru Nintendo Switch.

 

Scopul dvs. aici este de a continua să jucați melodii în seturi de 3 pentru a vă ridica nivelul și pentru a debloca mai multe melodii și imagini pentru pictograma dvs. de DJ în joc. Gameplay-ul implică atingerea, apăsarea sau menținerea intrărilor în funcție de cerințele de pe ecran și există mai multe opțiuni de dificultate și moduri de joc. Modul de bază 4 TRAX este ceea ce aș recomanda chiar și pentru veteranii jocurilor de ritm doar pentru a vă obișnui cu noile controale. Continuați să deblocați melodii cu fiecare nivel, până când totul este disponibil și există mai mult de 60 de melodii în joc. Pentru a completa colecția de melodii trebuie să achiziționați DLC-uri. Singura plângere pe care o am cu lista de melodii este eliminarea melodiei de deschidere a Guilty Gear Xrd, care a fost prezentă la lansarea versiunii pentru PS Vita. Restul este o combinație eclectică de muzică cu adevărat captivantă din fiecare gen.

 

Pentru cei care au jucat versiunile pentru PlayStation 4 sau Vita, este posibil să trebuiască să vă ajustați memoria  un pic; datorită poziționării manetelor analogice Joy-Con, se poate simți puțin o schimbare incomodă de la glisare la apăsările de buton datorită manetelor plasate neuniform. Nu este o problemă mare, deoarece metoda mai simplă implică ecranul tactil. În timp ce puteam să ating destul de bine, a fost greu de ținut pasul și mișcările au fost dificile pentru mine și am simțit că este aproape imposibil să jucați exclusiv cu ajutorul modului touch screen / handheld. ( butoanele L și R nu au un înlocuitor pe ecranul tactil, deci va trebui să utilizați butoanele pentru a reda opțiunea cu 8 butoane).

 

Punctul forte al fiecărui joc de ritm constă în coloana sa sonoră, iar Superbeat: Xonic excelează în această zonă cu ușurință. Nu veți găsi muzică comercială sau ceva recunoscut pe piața occidentală aici (studioul se află în Asia, la urma urmei), dar dacă ați urmat seria DJMax, veți vedea câteva nume cunoscute. Al 3-lea Coast, Nauts și Nien vin în minte și erau cele mai cunoscute ale seriei anterioare. În timp ce s-ar putea să nu fiți familiarizați cu muzica, veți iubi diversitatea genurilor și tipurilor de melodii. De la bătăi de muzică pop până la rock hardcore sau până la remixurile techno ale melodiilor clasice, zecile de piese aici sunt pur și simplu minunate. Este una dintre acele coloane sonore care vă lovește din senin și are un sentiment de dependență. (Easy Easy Go și Trompe L’oeil sunt piesele mele preferate, apropo.) Puteți vedea efortul unei coloane sonore curate și Superbeat: Xonic nu va dezamăgi veteranii jocurilor de ritm.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte