The Surge, un brawler science-fiction inspirat de Dark Souls, primește o continuare. Publisherul Focus Home Interactive și dezvoltatorul Deck13 au anunțat o reînnoire a parteneriatului dintre ei, cât și o lansare în 2019 a următorului joc.

Echipa din spatele lui Lords of the Fallen, un RPG de acțiune și fantezie, i-a surprins pe mulți atunci când a anunțat The Surge, în care jucătorii se luptă cu inamici robotizați și cu oameni care au exoschelete futuriste. Cu toate acestea, jocul s-a dovedit a fi foarte popular în rândul fanilor, iar acum se pare că Deck 13 e nerăbdător să readucă experiența primului joc, păstrând elementele care l-au făcut să aibă așa un succes.

The Surge 2 păstrează ceea ce fanii și criticii au iubit la primul joc, în timp ce se extinde semnificativ pe aceeași structură. The Surge are loc într-un mediu complet nou: un oraș distrus cu un design al nivelelor mai ambițios, care a fost făcut posibil de către engine-ul actualizat și îmbunătățit al Deck 13.”

Echipa a mai afirmat că plănuiește să dezvolte „sistemul de țintire al membrelor” din joc, care le permite jucătorilor să distrugă anumite zone ale corpului ca să mențină intacte alte arme sau componente pe care să le adauge ulterior la propriul exoschelet. Deck 13 a mai promis „mai multe abilități, arme implanturi și drone”.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte