Viitorul action-RPG de la Deck13, The Surge, va apărea pe PlayStation 4, Xbox One și PC în 16 mai, 2017. Astăzi, trailerul „Target, Loot and Equip” pune în prim-plan sistemul de looting cu ciopârțirea adversarului în toată gloria sa sângeroasă și brutală. Aruncă o privire la trailerul respectiv mai jos.

The Surge le dă jucătorilor putere dându-le control deplin asupra ce vor să culeagă de la inamicii doborâți. Poți ținti anumite părți ale corpului înainte să le distrugi cu o combinație de atacuri orizontale și verticale; părțile dezmembrate determină ulterior care bucată din echipament poate fi luată, fie că e întreaga parte secerată de armură, fie că sunt recuperate materiale necesare construirii bucății de armură respective sau chiar arma folosită de inamic.
Asta înseamnă că atunci când jucătorii se aproprie de un inamic sunt nevoiți să facă o decizie importantă: să țintească o parte a corpului neapărată de armură sau să riște o luptă mai grea și mai lungă pentru șansa de a reteza o bucată strălucitoare de echipament nou?

Menținerea unei balanțe între risc și răsplată este secretul victoriei în The Surge, iar jucătorii calculați se pot întoarce dintr-o luptă cu premii mari. Cei mai puternici inamici oferă și cele mai bune armuri și armament, așa că dacă pui ochii pe o bucată de armură pe care o dorești, vei fi nevoit să lupți pentru ea – sau să mori încercând.

The Surge va fi lansat în 16 mai și este disponibil pentru precomandă pe PS4, Xbox One și PC pe site-ul oficial.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte