Steam are pentru acest weekend sute de oferte la jocuri și, chiar dacă astfel de vânzări sunt frecvente, acum par să fie mai multe titluri ca niciodată disponibile și acesta este motivul pentru care am dorit să vă spunem de acest event. Practic, sunt trei campanii active, una la jocurile din seria Call Of Duty, alta la titlurile oferite de Paradox și încă una pentru jocuri indie shooter.

call of duty

 

Call of Duty: Black Ops III și Advanced Warfare sunt acum 30€, în timp ce Ghosts, Black Ops II, și Modern Warfare 3 sunt 20€. Jocurile mai vechi din serie Call of Duty 4: Modern Warfare, Modern Warfare 2, World at War, Call of Duty, și Call of Duty 2 sunt toate disponibile la 10€. Există și pachete precum Black Ops Franchise Bundle la 80€ sau Modern Warfare Franchise Bundle la 70€.

paradox

Jocurile oferite de Paradox Interactive sunt și ele la ofertă, iar cea mai bună dintre acestea este pentru Cities: Skylines care este 7€. Jocurile mai noi au și ele un discount, iar Pillars of Eternity este 17€, Stellaris 32€ și Hearts of iron IV este 36€. Jocurile mai vechi au prețuri mult mai mici, multe titluri fiind disponibile la 2,5€.

shootem

Nu în ultimul rând, oferta la shootere cuprinde peste 100 de titluri indie, multe dintre ele la cele mai mici prețuri de până acum, iar lista conține multe titluri de calitate, din care amintim The Bug Butcher, seria Chicken Invaders sau Sine Mora. Găsiți o mulțime de jocuri cu prețuri începând de la 0,5€. Lista completă o găsiți AICI.

Ofertele sunt disponibile până luni 5 septembrie, deci dacă vreți jocuri din această listă acum ar fi momentul să le achiziționați.

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte