Asrock

Nintendo Switch e lansat și are un mare succes pentru Nintendo, dar întrebarea este cât de mult rezistă? În special cu Xbox Scorpio ce se lansează anul acesta, are Switch destul viitor în față?

Potrivit Wedbush Securities, Michael Pachter, răspunsul este DA! Switch va vinde și va vinde mult! Pentru că este o consolă nintendo high-end fantastică! În timp ce nu va deveni niciodată primul sistem preferat de cea mai multă lume, aceeași oameni au cumpărat 3DS pentru a completa PlayStation-ul sau Xbox-ul și acum, cu Switch, vor face la fel pentru a juca ultimele titluri Nintendo.

„Switch funcționează foarte bine, joci pe un controler și ecranul este chiar în fața ta.” a spus Pachter într-un show web (SIFTD Games). „E o consolă pe care o ții în mână și cel mai tare lucru este că jocurile merg pe televizor, de asemenea. Deci, eu chiar cred că Switch se va vinde cel puțin la fel de bine ca 3DS. Este la un preț mai mare, dar într-un final va ajunge la 149$ și într-un final, în stilul lui 3DS, o să vândă 13 milioane de unități într-un an.”

Dacă ești proprietar de PlayStation sau Xbox și nu le ai pe ambele, este un motiv bine întemeiat. Iar motivul este că îți place consola pe care o ai. Producătorul în plus este Nintendo, și chiar dacă nu sunt foarte productivi precum titlurile pentru Microsoft și Sony, jocurile lor sunt foarte cunoscute. Deci Zelda… nu poți compara Gears of War cu Zelda, e… Zelda! E printre cele mai cotate jocuri din toate timpurile. Adevărul este că Switch va fi întotdeauna a doua variantă pentru console.

„Și bazându-ne pe unde suntem în cercul consolelor, Sony a anunțat 54 de milioane de PS4-uri vândute și Microsoft a vândut aproximativ 27 de milioane de Xbox One. Ei n-au anunțat-o dar numărul e undeva pe acolo, din moment ce Sony vinde aparent mai mult decât Xbox în proporție de 2:1. Nintendo este în urmă cu 80 de milioane de oameni. Nintendo crede că o să reușească să depășească acest avans pe care-l au consolele alese până acum de public. Este foarte probabil ca acești 80 de milioane de oameni care au cumpărat PS4 sau Xbox ONe să fie oameni care au mai mult de 300$ pentru a cheltui pe o consolă. Și care-s șansele pentru următorii 300$ pe care-i au? Aceștia se duc la Switch!”

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte