Enermax Squa RGB

Lansarea jocului System Shock 3 se îndreaptă spre consolele generației actuale și PC, mulțumită editorului suedez Starbreeze, care s-a aflat și în spatele jocurilor ca Payday 2, Brothers: A Tale of Two Sons sau Psychonauts 2 care apare în 2018.

Compania a anunțat că va investi 12 milioane de dolari în proiectul care în prezent se află în curs de dezvoltare la Otherside Entertainment. Starbreeze este unul dintre marile nume din spatele mult-așteptatului joc System Shock, directorul de design narativ Warren Spector(a lucrat la Deus Ex) numărându-se printre acestea.

Investiția făcută de Starbreeze permite celor de la Otherside Entertainment să păstreze toate drepturile de proprietate a titlului în timp ce beneficiază de reclama și ofertele promoționale produse de editor.

System Shock 3 va rămâne momentan în lucru și nu a fost comunicată vreo dată de lansare. Otherside Entertainment a dezvăluit proiectul pe la sfârșitul lui 2015, cu 16 ani după ce System Shock 2 a fost lansat pe PC.

Noutățile despre System Shock nu se încheie: un reboot al primului joc va apărea pe PlayStation 4, Xbox One și PC în 2018, mulțumită echipei de la Nightdive Studios. Mai jos puteți urmări gameplay din acel proiect.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte