Dezvoltatorul indie Playrise Digital a confirmat că îmbunătățitul său combat racer Table Top Racing: World Tour își are lansarea pe consola Xbox One în 10 martie și că va avea prețul de 14,99€. Titlul este disponibil pentru pre-purchase aici.

„Mica dar talentata noastră echipă de dezvoltatori indie de la Playrise Digital a făcut minuni cu Table Top Racing: World Tour pentru Xbox One!”, a comentat Nick Burcombe, CEO și Game Director al Table Top Racing de la Playrise.

 

Există două mari diferențe care fac ca și Table Top Racing: World Tour pe Xbox One să iasă mai mult în evidență, în comparație cu versiunile anterioare:

1. Playrise au împachetat tot conținutul extra într-un singur bundle. Pe platformele precedente, jucătorii aveau voie să joace meciuri multiplayer numai cu alți utilizatori care aveau același DLC cu aceștia. Această problemă nu va exista pe Xbox One.

2. Playrise au introdus support pentru voice chat în meciuri și în lobby – care alt mod mai bun de a te bucura de victorie dacă nu prin tachinarea adversarilor învinși?

Campionatele sunt alcătuite din peste 120 de evenimente care au 9 moduri diferite de gameplay, pe lângă alte 54 de evenimente ale căror reguli sunt complet diferite. Ca jucătorii să ducă la capăt toate provocările, jucătorii sunt nevoiți să învețe hărțile pe de rost în timp ce se feresc de obiecte contondente în mijlocul meciului. Jucătorii vor mai trebui să descopere și să învețe să utilizeze multele scurtături ale traseelor și să se folosească de tot arsenalul pus la dispoziție.

Caracteristicile cheie ale Table Top Racing: World Tour:

  • Online multiplayer PvP cu până la 8 jucători
  • 9 moduri unice de gameplay de-alungul campionatelor
  • 120+ nivele variate și provocatoare
  • 32 circuite dinamice pe tema celor 8 locații
  • 16 micro mașinuțe de curse
  • 8 arme Power-up cu abilități de atac și de apărare
  • 25+ melodii exclusive în soundtrackul Breakbeat de către @ItsWesSmithYo (Juice Recordings, San Diego)

Table Top Racing: World Tour a fost descărcat de peste 4,5 milioane de ori prin Steam pentru Windows PC și de pe PlayStation® Network pentru PlayStation 4, de la lansarea sa din 2016. Jocul a acumulat mândru un scor de 4.23 stele din 5 din peste 25,000 de recenzii pe PlayStation® Network.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte