Enermax Starryfort SF30

Următorul update care vine în Team Fortress 2 va fi intitulat „Meet Your Match” și va aduce cu acesta mult așteptata introducere a modului competitiv și a matchmaking-ului, a anunțat un dezvoltator al Valve astăzi.

Modul competitiv în Team Fortress 2 se va prezenta cu ranked play într-un mod de 6 vs 6, care include toate cele nouă clase și întreg arsenalul. Drept jucător, vei putea să treci de fiecare rank, care sunt 18 la număr. Vei urca dacă ești învingător și vei scade dacă pierzi. Modul va determina un scor bazat pe performanța ta – scor ce va fi folosit pentru a te repartiza în meciuri cu jucători care au același nivel de pricepere.

Matchmaking va mai fi disponibil pentru quickplay. Jocul te va conecta la meciuri publice unranked de 12 vs 12, împreună cu jucători ce au nivel similar de performanță.

„Asta înseamnă îndepărtarea acelui auto-balance – vei juca un meci de la început până la capăt, cu pierzători și învingători adevărați”, spuse Valve, făcând referire la sistemul din TF2 ce muta aleatoriu jucătorii dintr-o echipă în cealaltă în încercarea de a le balansa.

Jocurile unranked vor avea propriul lor sistem de leveling; poți dobândi puncte pe măsură pentru a avansa în nivel. Cât despre jucatul cu prietenii, vei avea posibilitatea de a-i învita în meciuri competitive, cât și în cele unranked.

Team Fortress

Venirea update-ului „Meet Your Match” va mai marca ieșirea din beta a Pass Time, un mod de joc rugby ce este dezvoltat împreună cu Escalation Studios și Bad Robot Productions. În plus, Valve va face din trei hărți, create și alese de comunitate, hărți oficiale: Sunshine, Metalworks și Swiftwater,

Astăzi este prima zi a acestui update, conform acelui site, care mai spune că ziua 2 „vine curând”. Valve nu a oferit informații legate de o dată de lansare pentru update.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte