Asrock

Al treilea sezon din The Walking Dead de la Telltale Games va ajunge pe Steam în cursul anului acesta, conform dezvoltatorului. Directorul executiv Kevin Bruner a discutat despre timpul lansării într-un interviu cu Mashable și a dat unele indicii legate de ce ar trebui să ne așteptăm să vedem în noul sezon al seriei de aventură influiențată de alegerile jucătorului.

Interviul nu este pera bogat în detalii, dar Bruner a spus că țelul sezonului 3 este de a aduce noi fani seriei. Felul în care asta afectează firul narativ al poveștii, care este bazată pe finalul/finalurile din sezonul 2, este încă un mister pentru noi toți. Totuși, Bruner a menționat că acțiunea va lua o întorsătură „neașteptată”.

Mai multe detalii despre poveste și lansare vor fi dezvăluite la Comic-Con din San Diego, conform lui Bruner.

The Walking Dead

Al doilea sezon al seriei The Walking Dead s-a sfârșit în anul 2014. În 2015 studioul a confirmat că nu vor lansa o continuare anul acela pentru a se concentra pe alte titluri. Telltale au fost ocupați de atunci cu jocuri ca și Minecraft Story Mode sau o miniserie concentrată doar pe Michonne, un personaj din benzile desenate ale lui Robert Kirkman

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte