Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Ultimul capitol al călătoriei lui Clementine începe pe 14 august pe PC-uri, Xbox One și PlayStation 4 și va ajunge pe Nintendo Switch mai târziu în acest an. Vedeți primul trailer acum:

Începând cu 8 iunie, vom putea plasa precomandă pentru variantele PC, PS4 și Xbox One a jocului la prețul de 19,99 USD. Toți jucătorii care pre-comandă Sezonul Final vor primi acces la fiecare episod în momentul în care acestea devin disponibile. Jucătorii care precomandă pe PS4 și Xbox One vor primi acces imediat la The Walking Dead: The Telltale Series Collection, care conține toate cele 19 episoade ale seriei premiate,  într-un singur pachet.

Jucătorii PC care precomandă pe Steam, GOG, GamersGate sau Humble Store vor primi o reducere de 10%. Precomenzile din Win10 prin intermediul Microsoft Store vor primi adițional primul sezon din The Walking Dead: A Telltale Games Series. Toate ofertele de pre-comandă expiră pe 14 august, data la care se va lansa oficial jocul.

Descrierea sezonului: Clementine, acum un supraviețuitor feroce și capabil, a ajuns la ultimul capitol al călătoriei sale. După ani de zile pe drumul plin de pericole atât din partea celor vii, cât și celor morți, ea ajunge la o școală care ar putea fi, în cele din urmă, șansa ei pentru o casă permanentă. Dar protejarea ei va însemna sacrificiu. Clem trebuie să-și construiască o viață și să devină lider, în timp ce are și grijă de AJ. În acest sezon final emoțional, vă veți defini relațiile, veți lupta cu zombi și veți determina cum se termină povestea lui Clementine.

Până în prezent, The Walking Dead: A Telltale Games Series a fost vândut în peste 50 de milioane de exemplare în întreaga lume, a primit peste 100 de distincții Game of the Year de la publicații precum Metacritic, USA Today, Wired, VGA, Yahoo !, The Telegraph, Mashable, Poligon, Destructoid și GamesRadar. De asemenea, a primit două premii BAFTA pentru jocuri video pentru cea mai bună poveste.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte