Asrock

Player-ul Chaos 3KS a atins nivelul 99, devenind primul jucător din lume, ce a ajuns la nivelul maxim, Ubisoft a făcut anunțul astăzi, pe site-ul official. Puteți vedea unele dintre statisticile jucătorului în imaginea de mai jos. Ubisoft a partajat această imagine pe site-ul jocului.

The Division

„După ce a jucat timp de 130 de ore, acum el deține dreptul de a fi primul jucător din lume, ce a ajuns la nivelul maxim și are cel mai înalt rank, la doar o săptămână după ce a fost lansat jocul”, a scris Ubisoft. Chaos 3SK a început să joace The Division la 41 de secunde după ce serverele au fost deschise.

„Multumesc! Am avut parte de foarte multă distracție și încă mai găsesc lucruri distractive,”  a scris Chaos 3SK  pe Reddit. „Dacă îi pasă cuiva, am crescut cu XP suprapus, iar ultima dată când am murit a fost la nivelul 93 și am pierdut 85.000 DZ experiență pentru chestia asta.”

Chaos 3SK ( ca și toți ceilalți jucători de The Division) nu vor trebui să aștepte prea mult timp pentru a verifica conținutul nou, deoarece Ubisoft va lansa actualizări gratuite în aprilie și mai. Extinderile plătite vor urma mai târziu, în timpul verii.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte