The Final Station Review
Gameplay7.5
Grafică7
Sunet8
7.5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

the final station 1

The Final Station, produs de Oleg Sergeev, Andrey Rumak, Do My Best și distribuit de tinyBuild, este un joc cu împușcături aflat în timpul unei apocalipse de zombi, poată o mulțime de similiarități cu alte jocuri care se concentrează pe același subiect. Sunt prezente hoarte de zombi care așteaptă să se năpustească în zonele în tunecate, abandonate, atunci când explorezi. O lipsă distinctă de arme și muniție face totul un pic mai provocator. Ocupația voastră e una simplă: sunteți un conductor de tren obișnuit, prins în mijlocul unei apocalipse de zombi. Vă veți plimba prin rămășițele civilizației, explorând locații infectate în căutarea de bunuri.

The Final Station se distinge de alte jocuri care s-au axat pe uciderea zombilor, în primul rând prin tipul de luptă, acolo unde acțiunea se concentrează pe un puzzle unde trebuie să găsiți strategia corectă pentru a depăși șansele copleșitoare cu obiectele limitate pe care le aveți la dispoziție. Zombi cu care te lupți nu sunt ușor de învins, e nevoie de trei lovituri rapide pentru a-i doborî și trebuie să știi că ei iubesc să atace în grupuri. Dușmanii au puncte forte și puncte slabe specifice, de exemplu, puteți aborda cu ușurință un zombi lent, de dimensiuni medii, cu atacuri cu arma albă. Pentru zombi mai mici aveți nevoie de gloanțe la cap. Puteți achiziționa și îmbunătăți armele cu lunetă cu laser care fac țintirea mai ușoară.

the final station 2

În timpul nivelurilor de început, cu foarte puțină muniție a trebuit să cobor într-un canal în care se aflau șase inamici. După primele încercări am pierdut toată muniția pe trei inamici, urmând inevitabila moarte în mâinile celui mai rapid monstru al grupului. În a treia încercare am descoperit un scaun metalic ascuns în apropiere, într-o cameră ascunsă, care a fost foarte util pentru decapitarea a doi inamici simultan. Am folosit arma în continuare, lăsând un singur monstru în viață, acesta fugind.

Factorii care fac The Final Station o bucurie de a juca sunt pierduți în spatele unei naturi repetitive a aventurii. Există mereu o parolă pe care trebuie s-o găsiți pentru a avea acces într-o nouă zonă, un oraș abandonat pe care îl puteți explora, fiind o zonă sigură unde vă puteți odihni. Aceste zone vă oferă oportunitatea de a vă îmbunătăți arsenalul și a socializa cu supraviețuitorii. Încearcă să te atragă în lumea lor cu un un dialog care nu se potrivește gravității situației neobișnuite cu care au de-a face.

the final station 3

Între misiuni sunteți obligați să luați trenul între orașe, luând cu voi orice supraviețuitori pe care i-ați salvat în timpul călătoriei de până atunci. Aceste plimbări sunt porțiunile plicitisitoare ale jocului. Trenul are doar câteva vagoane iar dacă ați reușit să luați la bord câțiva supraviețuitori, trebuie să-i hrăniți și să-i vindecați. Pentru a face acest lucru trebuie să luați mâncare de la automat și s-o distribuiți supraviețuitorului pe care vreți să-l hrăniți. Trenul se va strica perioric, trebuie să reparați sistemul de ventilație și de multe ori o să trebuiască să ieșiți afară. Ești recomepnsat pentru fiecare pasager care a supraviețuit călătoriei spre un nou oraș ferit de pericole.

The Final Station lasă o impresie pozitivă. Sunt numeroase caverne slab luminate, tuneluri vechi ale trenurilor, sate cu multă zăpadă, orașe inundate cu cadavre și gunoaie plutind în apă.

the final station 5

Călătorește cu trenul printr-o lume care e pe moarte, ai grijă de pasageri, păstrează trenul operațional (alimentează-l cu combustibil și înființează noi dispozitive) pentru a continua călătoria spre următoarea stație.

Croiește-ți drumul prin roiuri de inamici la stațiile infectate. Explorează stații misterioase și abandonate în căutarea proviziilor și supraviețuitorilor. Vizitează stațiile populate pentru comerț și misiuni noi.

Atunci când oamenii pleacă, poveștile lor sunt spuse de lucrurile pe care le lasă în urmă. Aflați mai multe despre această lume urmărind modul în care se prăbușește.

the final station 4

Apocalipsa e doar începutul!
Începe într-o dimineață frumoasă, cu păsări cântând. Până la prânz toată lumea va fi distrusă, află ce se întâmplă în continuare.

Mai mult de 30 de stații de tren și niveluri de cale ferată
Fiecare stație de tren și drum are propria poveste. Schimbarea peisajului adaugă detalii noi poveștii pe care o trăiți.

Lumea se termină
Dar nu e tocmai sfârșitul pentru tine… cel puțin, nu încă. Și acum că ai mii de tone de locomotivă la dispoziția ta, ai un avantaj evident față de hoardele infectate. Adevărata întrebare este dacă vei ajuta supraviețuitorii să ajungă la destinațiile lor sau îi vei lăsa să moară și le vei jefui corpurile. Uneori oamenii aduc mai multe probleme decât valorează.

the final station 5

O aventură post-apocaliptică despre călătoria printr-o lume pe moarte, într-un tren.
O poveste care trece prin cinci capitole, cu stații mari de tren, locuite, la finalul fiecăruia.
Infectații sunt gata să te oprească de fiecare dată când ieși din tren pentru a căuta provizii.
Menține trenul în stare de funcționare și construiește elemente valoroase din resursele pe care le găsești.
Nu te aștepta să-ți croiești drumul prin mulțimea infectată, împușcându-i. Consumabilele și muniția sunt foarte limitate.
Luați supraviețuitori de pe drum, avantajele cresc (și obstacolele) pentru aventura ta.
Scotocește după obiecte în stații și construiește echipament util.
Vinde-ți obiectele la stațiile locuite pentru a îmbunătăți armele.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte