Enermax Starryfort SF30

The Game Kitchen și Phoenix Online Publishing au anunțat că jocul indie point-and-click de groază The Last Door Sezon 2 Collector’s Edition a fost lansat astăzi pe PC, Mac și Linux. Continuarea Sezonului 1 este noua colecție de 4 episoade a aventurii de groază, care te ține în suspans și care se afundă în continuare în nebunia Paravanului și aduce personaje noi, o lume mai mare, mai multe puzzle-uri și mai multe mistere, artă și efecte îmbunătățite, cât și mai mult gameplay, plus conținut bonus exclusiv. Sezonul 2 este disponibil pe Steam, the Humble Store și GOG.com, cât și la alți vânzători pentru 9,99$, sau împreună cu Sezonul 1 la 10% reducere.

The Last Door

Jucând drept Dr. John Wakefield, psihiatrul protagonistului Jeremiah Devitt din primul sezon, jucătorii vor pleca în căutarea clientului acestuia dispărut și curând vor fi trași în țesătura bântuitoare a științei interzise, a nebuniei și într-o conspirație ce le învăluie pe toate. În timp ce căutarea se întinde în afara Angliei, poate Jeremiah fi găsit? Sau va descoperi Wakefield că și el la rândul său este pe cale să se piardă în căutarea Ultimei Uși?

„Suntem cu adevărat copleșiți de susținerea fanilor care ne-au ajutat să producem această poveste și credem că am reușit să creăm un sfârșit epic seriei pentru aceștia”, a spus Mauricio Garcia, directorul executiv de la The Game Kitchen. „Suntem convinși că este timpul să descoperi însfârșit ceea ce te așteaptă în spatele Paravanului”.

The Game Kitchen au dezvoltat și au lansat The Last Door pe baza feedback-ului primit de la fani încă de la începutul primului sezon.

The Last Door

Primul sezon din The Last Door: Collector’s Edition a fost lansat în 2014, a inclus toate cele 4 episoade, pe lângă conținutul bonus și a devenit cel mai bine vândut joc retro horror de aventură, primind note mari de la fani și critici.
Jucătorii au intrat în pielea lui Jeremiah Devitt pentru a explora conacuri vechi și străzile încurcate și pline de ceață ale Londrei în căutarea amintirilor uitate de Devitt, dar care a dus la sinuciderea prietenului său vechi. Sezonul 1 este disponibil pe PC, Linux, Mac, cât și pe iOS și Android.

Caracteristici cheie:

  • Continuarea unei aventuri horror point-and-click câștigătoare de premii, The Last Door
  • 4 episoade și conținut bonus exclusiv într-un set de ediție limitată
  • Ghidează-l pe Wakefield prin noi locații, personaje, scene și puzzle-uri într-un nou mister
  • Include muzica nou-nouță a lui Carlos Viola
Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte