Enermax Starryfort SF30

The Mean Greens: Plastic Warfare Review
Poveste8
Gameplay9.5
Grafică9.5
Sunet8
Raport calitate/preț10
9Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
9.6

The Mean Greens: Plastic Warfare este un shooter multiplayer lansat de Virtual Basement, cu o temă care ne aduce aminte de copilărie, punând în luptă soldățeii de jucărie. Ne-am jucat puțin pe stream și am rămas plăcut surprinși de acest joc și am să vă spun câte ceva despre joc în cele ce urmează.

Povestea

The Mean Greens: Plastic Warfare ne propune să participăm în cea mai mare luptă din istorie, aceea dintre soldații verzi și cei de bronz. Soldățeii de jucărie prind viață și luptă cu tot arsenalul prin toată casa, într-o acțiune intensă multiplayer.

360940_screenshots_2016-01-14_00001

Gameplay

The Mean Greens: Plastic Warfare este un third-person shooter foarte funny în care în funcție de modul pe care îl joci, ai diferite obiective cum ar fi: să furi steagul echipei adverse, echipa ta să fie prima care are 50 de killuri, să cucerești zona echipei adverse, să înscrii cât mai multe goluri la foosball, tu și echipa ta să vă dezghețați dinozaurul dintr-un frigider plin cu mâncare și multe alte moduri care atunci când auzi de ele par ciudate, dar sunt foarte amuzante.

dd63a-maxresdefault255b1255d

Pentru mine jocul este varianta îmbunătățită a lui Sarge’s Heroes. The Mean Greens: Plastic Warfare are doar 10 mape care sunt unicate și bine structurate, te poți juca toată ziua pe aceeași mapă și tot ai să găsești ceva nou. Un detaliu important atunci când intri în meci este că începi cu cinci arme: M4A1, AWP, shotgun, bazooka și aruncător de flăcări.

360940_screenshots_2016-01-11_00001

Partea rea este că deși The Mean Greens: Plastic Warfare este un joc reușit, nu prea ai cu cine să-l joci. Sunt multe servere, dar din păcate 80% din ele sunt goale.

maxresdefault (1)

Grafică

Din punct de vedere grafic, The Mean Greens: Plastic Warfare arată foarte bine. Detaliile au fost realizate cu atenție, animațile sunt bune, totul este bine conturat. Se vede că cei de la Virtual Basement au fost atenți la crearea și celui mai mic detaliu.

360940_2015-12-16_00023

Sunet

Fiecare mapă are coloană sonoră proprie, ceea ce nu prea mai găsești la jocurile noi din această categorie. Sunetul este bun, cu mici ajustări la arme și elementele vii, ar fi perfect.

maxresdefault.jpgfasfa

Concluzie

Jocul este destul de bun și conceptul designului foarte reușit.  Cel mai mare defect al jocului este că nu este popular și sunt jucători puțini. The Mean Greens: Plastic Warfare costă 14,99€ pe Steam și își merită fiecare cent. Însă sfatul meu este să mai convingi 2-3 prieteni să-l cumpere, pentru a avea cu cine te juca.

 

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte