Private Division și Obsidian Entertainment anunță cu mândrie că jocul The Outer Worlds este disponibil pentru familia de dispozitive  Xbox One, inclusiv Xbox One X, pentru PlayStation®4, pentru PlayStation®4 Pro și pentru Windows PC. The Outer Worlds a câștigat premiul pentru „Cel mai bun joc original” în cadrul E3 2019, fiind dezvoltat de Tim Cain și Leonard Boyarsky, creatorii seriei originale Fallout. Pentru a dezvolta acest nou RPG single-player fascinant, cei doi veterani și-au unit eforturile cu echipa Obsidian, de numele cărora se leagă Fallout: New VegasStar Wars: Knights of the Old Republic IISouth Park: The Stick of Truth și Pillars of Eternity.

În The Outer Worlds, intri în pielea unui colonist care se trezește după 70 de ani de hibernare, la bordul navei aflate în derivă, Hope. După primii pași făcuți într-o lume necunoscută, el își dă seama că se află la marginea galaxiei, unde fiecare aspect al vieții coloniștilor este controlată de niște mega-corporații. Acestea încearcă cu disperare să ascundă un secret întunecat care ar putea distruge lumea Halcyonului. Soarta coloniei se află în mâinile jucătorilor, care vizitând diferite locații, interacționând cu diferite facțiuni și rezolvând misiunile încredințate de diferite personaje, care mai de care mai colorate, vor decide finalul poveștii. Alegerile făcute de ei vor afecta nu doar povestea jocului, dar și felul în care evoluează personajul principal, respectiv relația cu potențialii membri ai echipei.

Pe lângă conversațiile deosebit de bine realizate, o parte importantă a The Outer Worlds o reprezintă abordarea diferitelor situații pentru a evita confruntările. Jucătorii pot alege să investească în abilitățile de subterfugiu, pentru a beneficia de o deghizare holografică care poate păcăli gărzile. Cei care aleg să-și cultive cunoștințele de inginerie au posibilitatea de a prelua controlul sistemelor de securitate. Cei care nu vor să se complice cu detaliile pot adopta o abordare directă și să se folosească de arme albe sau arme de foc futuriste, precum Shrink Ray-ul.

Jucătorii sunt așteptați de o serie de potențiali companioni care inhabitează Halcyon-ul, fiecare cu propria poveste și un set de abilități unice, care pot ajuta în luptă,  dar pot debloca și noi opțiuni de dialog. Acești companioni contribuie la rejucabilitatea sporită a The Outer Worlds.

Anunțul disponibilității jocului The Outer Worlds este însoțit și de un nou trailer intitulat What Is The Outer Worlds Trailer disponible pe canalul oficial de YouTube.

The Outer Worlds este disponibil în format fizic și digital pentru Xbox One și PS4™, respectiv în format digital pentru Windows PC prin Epic Games Store și Microsoft Store*. The Outer Worlds este disponibil și ca parte a Xbox Game Pass pentru Console și PC. Pentru mai multe detalii urmăriți canalul official de YouTube, de Twitter, pagina de Facebook sau pagina oficială www.TheOuterWorlds.com.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte