The Red Solstice Review
Gameplay7
Grafică5
Sunet4
5.3Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

The Red Solstice este dezvoltat de IronWard și poate fi găsit pe Steam la prețul de 19,99 euro.

Este un joc de supraviețuire bazat pe lucrul în echipă, putând a-l juca de unul singur sau cu până la 8 jucători în modul de multiplayer, online. Acțiunea se desfășoară în viitorul îndepărtat al planetei Marte.

Plimbă-te liber prin hărțile uriașe, îndeplinește obiective și descurcă-te cu bătăliile surpriză care te țin pe marginea scaunului.

Supraviețuiește și cucerește tot! Devino mai puternic pe zi ce trece! Crește-ți nivelul și deblochează noi arme și abilități! Încearcă să supraviețuiești furtunii!

În jocul The Red Solstice controlezi unul din cei opt pușcași marini din spațiu care incearcă să descopere ce s-a întâmplat cu fostele colonii cu oameni trimise pe Marte, care au dispărut în timpul unei furtuni uriașe. Cadrul întunecat de science-fiction creează dependență la un joc de tactică avansată și decizii rapide în același timp, făcând din asta o amosferă uimitoare și o experiență nemaiîntâlnită.

Caracteristici:
– Preia frâiele echipei: dă comenzi, setează rute și obiective pentru prietenii tăi și croiește-ți drumul prin găștile de delicvenți din Tharsis.
– Joacă în felul tău, dar împreună: suportând până la 8 jucători simultan, poți să alegi o clasă de jucător pe care o poți modifica în propriul stil, având la dispoziție multe abilități.
– Misiuni ciudate: Abordează evenimentele generate întâmplător fiind limitat să termini într-o oră. De la apărare la recuperare de bunuri, nu esti niciodată scutit de a omorî inamici și a completa diferite obiective.
– Câștigă și Învați: Omoară pentru a câștiga puncte de experiență și a debloca noi abilități și clase de jucători. Vindecă-ți aliații, construiește turnulețe, lansează grenade, pune capcane și multe, multe altele!
– „Single player” tactic: joacă de unul singur și ghidează-ți echipa printr-o campanie sastisfăcătoare, printr-o varietate mare de niveluri folosind modul tactic din The Red Solstice, care te lasă să dai comenzi coechipierilor în timp ce acțiunea este încetinită.
– Jocul nu s-a terminat: Omorâtul nu e ușor. Trebuie să treci prin multe orori provocate de diferite tipuri de marțieni, hărți și dificultatea care este din ce în ce mai mare.

The Red Solstice are un mecanism de joc ce se aseamănă cu cel din Company of Heroes, chiar dacă nu folosește modul „point & click” și acțiunea se petrece în altă perioadă, principiul este același. Controlezi o echipă de soldăței cu care trebuie să îndeplinești anumite obiective. Pe parcursul testării jocului am întâmpinat dificultăți în a utiliza anumite obiecte pe care le aveam într-un fel de inventar și în aceeași situație am fost când a trebuit să folosim câteva power-up-uri. Ori n-am știut să le folosim ori nu prea aveau efect. Meniul și felul în care funcționează el fiind cam greu de înțeles. Inamicii ni s-au părut foarte puternici, ma ales când ajungeam în zone periculoase și toți soldățeii erau omorâți foarte repede. Grafica este unul din motivele care ne-au îngreunat jocul. Modul în care a fost făcut designul la anumite obiecte le-au făcut să nu se distingă între ele, să fie greu de învățat și oarecum prea mici în overlay-ul jocului.

Ca o concluzie, nu vă recomandăm să cumpărați jocul la prețul întreg. Iar în caz că vă place așa mult din trailer, uitați-vă la gameplay-uri pe net și poate vă răzgândiți. Puteți salva 20 euro!

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte