The Textorcist: The Story of Ray Bibbia este un titlu cu potențial pe Steam, fiind un joc care îmbină reflexul de a te feri de toate posibilele daune pe care caracterul le poate primi cu îndemânarea de a tasta cât mai rapid. Se prezintă ca un joc indie care va putea fi achiziționat pe Steam începând cu data de 14 februarie 2019.

The Textorcist: The Story of Ray Bibbia este un joc single-player care te pune în ipostaza unui caracter care are de rezolvat mai multe misiuni diverse, de la exorcism la bătăi, toate acestea fiind făcute cu necesitatea ca jucătorul să-și poată coordona timpul astfel încât să aibă timp să se ferească de proiectile sau capcane, dar și să tasteze cât mai rapid, atât pentru a termina mai repede misiunea cât și pentru scor, cuvintele care apar pe ecran, în limba engleză!

Jocul prezintă mai multe nivele în care dificultatea crește pe măsură ce te joci mai mult și prezintă o mică poveste care te face să înțelegi mai bine motivul acțiunii din spatele gameplay-ului. Primele nivele ale jocului sunt destul de scurte care îți pun la încercare abilitatea de a tasta cuvinte fără a te uita la tastatură în timp ce ești atent la ceea ce face inamicul.

Am avut posibilitatea de a-l juca înainte să fie lansat oficial și pot spune că m-a captivat încă din primele minute, fiind surprins de interacțiunea imensă pe care trebuie să o ai cu jocul. Pare un joc ușor și că-l poți termina fără niciun efort, dar aparențele sunt greșite. Cu o mică neatenție poți pierde nivelul ușor și luat de la capăt, deoarece ești pus în situația să fii foarte atent în fiecare clipă. Dacă greșești o literă dintr-un cuvânt trebuie rescris iarăși și poate deveni frustrant, dar nu și pentru cei competitivi.

Fiind un joc care încă nici nu s-a lansat, are loc și de îmbunătățiri. Jocul are nevoie o funcție de retry a nivelului fără a trebui să-l termini prima oară pentru cei ce încearcă să obțină un scor cât mai mare, deoarece este foarte ușor să pierzi combo-ul – o literă greșită, un proiectil care te lovește -, dar și scoaterea unei mici pauze a imaginii la începutul unei noi părți din povești.

În concluzie, The Textorcist: The Story of Ray Bibbia este un joc captivant care, în privința mea, ar merita puțin timp pentru a-i parcurge nivelele. Însă, sper că jocul va primi îmbunătățiri și mai multe nivele, deoarece te face să uiți că ai și alte activități de făcut în ziua respectivă. Pentru cei care nu ar vrea să fie dezamăgiți, vă sugerez să mai așteptați noutăți de la dezvoltator și update-uri, deoarece jocul o poate lua într-o cale foarte bună de-acuma.

Cerințele minime:

  • SO: Windows 7
  • Procesor: 1.4 GHz
  • Memorie: 2 GB RAM
  • Grafică: 512 MB
  • DirectX: Versiune 9.0c
  • Stocare: 250 MB spațiu disponibil
  • Note adiționale: Keyboard!

Pagina jocului din magazinul STEAM: https://store.steampowered.com/app/940680

Mai jos aveți pus un mic video cu gameplay de-al nostru!

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte