Franciza sărbătorită de la Telltale, The Walking Dead, revine săptămâna aceasta cu miniseria Michonne, primul episond ajungând pe 23 februarie. Acum, dezvoltatorul jocului a lansat trailerul pentru „In Too Deep”, primele trei epidoade ale miniseriei. Îl poți viziona mai jos.

„In Too Deep” va fi disponibil mâine, pe data de 23 februarie, pe PC/Mac, PS4, Xbox One, PS3 și Xbox 360. Va ajunge și pe iOS împreună cu Android cu 2 zile mai târziu, pe 25 februarie.

Episodul următor, „Give No Shelter”, își va face apariția în martie, în timp ce seria se va încheia cu „What We Deserve” în aprilie. Poți plăti 15$ pentru In Too Deep și următoarele două când vor fi lansate.

The Walking Dead

In Too Deep urmărește povestea personajului principal Michonne (jucată de Samira Wiley Orange is the New Black) în timp ce aceasta se alătură lui Pete și echipajului său pe vasul numit The Companion. Aceștia navighează pe lângă coastă pentru a găsi supraviețuitori și provizii. Dacă ar fi să ne luăm după următoarea descriere, nu pare că totul va merge bine.

„Când un semnal de ajutor disperat îi atrage la scena unui masacru oribil, Michonne și echipajul sunt îndrumați mai departe spre colonia supraviețuitorilor din Monroe, care ar putea chiar să adăpostească persoana responsabilă pentru acel carnagiu”, spuse Telltale.

Ce părere aveți despre această miniserie? Credeți că va fi mai diferită decât seria The Walking Dead originală?

Lasa un comentariu

One Response

  1. 7 Days to Die ajunge pe console în 28 iunie - SteamGames.Ro

    […] 7 Days to Die va fi lansat în varianta digitală, cât și în varianta pe CD în America de Nord și Europa pe 28 iunie. La noi în Europa, doar varianta digitală va fi disponibilă în iunie, iar pe CD o vom putea găsi începând cu 1 iulie. Jocul va avea prețul de 29,99$. Cei ce vor precomanda jocul pe PS4 sau Xbox One vor primi un set de 5 skinuri bazate pe personaje din francizele Telltale, cum ar fi Lee Everett(The Walking Dead) sau Michonne(The Walking Dead: Michonne) […]

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte