În octombrie 1987, a fost lansat jocul clasic de aventură Maniac Mansion. Această aventură grafică a lui Ron Gilbert și a lui Gary Winnick a schimbat permanent jocurile de aventură cu inovații, cum ar fi icoanele verbale afișate pe ecran, abilitatea de a comuta între cinci caractere redate și scene animate. Maniac Mansion a fost, de asemenea, singura aventură Lucasfilm care a fost disponibilă pe consolele Nintendo.

După 30 de ani, Ron și Gary s-au alăturat din nou, de data asta pentru Thimbleweed Park. Și la fel ca Maniac Mansion, Thimbleweed Park poate fi acum jucat pe o consolă Nintendo – dar de data aceasta este vorba despre noul Nintendo Switch.

Versiunea Nintendo Switch a Thimbleweed Park suportă atât controalele Joy-Con, cât și funcționalitatea ecranului tactil, astfel încât să puteți comuta cu ușurință între modurile tabletop, handheld și TV. Prețul jocului pe Nintendo eShop este de 19,99 USD sau echivalentul în moneda locală.

Maniac Mansion nu a fost singurul mare eveniment din octombrie 1987. A fost și o crimă – un mort găsit sub un pod. Și o conspirație. O întâlnire secretă subterană. Semnalele atât de puternice încât le puteai simți de pe autostradă. O altă crimă. Citirea unei voințe. Oh, și o convenție de carte de benzi desenate. Toate convergente într-o singură noapte, într-un anumit loc: Thimbleweed Park. Cinci persoane – doi agenți federali, un clovn spălăcit, un aspirant dezvoltator de jocuri și o fantomă a unui vânzător de perne – au fost atrași în acest loc ciudat. Ei nu știu încă, dar sunt profund conectați. Și sunt urmăriți. Într-un oraș ca Thimbleweed Park, un cadavru este cel mai mic dintre problemele tale.

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte