Asrock

ThundeRobot este un nume mare în piața PC-urilor de gaming din Asia de ceva timp, acum aducând produsele lor și în Europa, gata echipate de realitatea virtuală.

Compania își va crea un nou sediu european în SPania, unde va fi mare parte a logisticii, piese de rezervă și suport tehnic 24/7. Primele dispozitive din gama produsă de ThundeRobot ce urmează să fie lansate în Europa vor fi laptop-uri, cum ar fi ST-PLUS, ce vine cu un procesor Inter Core i7 7700HQ și placă video nVidia HTX1050Ti. Compania lansează și PC-uri de birou, cum e Vulcan F701, ce va fi echipat cu procesor Intel Core i7-6800K și placă video nVidia GTX1080. De asemenea, va fi o gama limitată de accesorii disponibile, cum ar fi seria K70 de tastaturi mecanice.

Carlos Patón, manager de produse la ThundeRobot Europa a declarat: „Brandul nostru este un lider în vânzări online pe piața asiatică în sectorul jocurilor pe pc și eSports. Odată cu creșterea exponențială a sporturilor electronice, atât cât privește segmentele de public din Europa, potențialul de creștere al brandului nostru este imens! Inițial vom lansa calculatoare și accesorii, dar în termen mediu vom extinde gama noastră de produse cu soluții de realitate virtuală.”

ThundeRobot își propune să înceapă vânzările în Europa din aprilie, direct de pe site-ul companiei și partenerii selectați. Mai multe detalii găsiți pe site-ul (în limba spaniolă )oficial ThundeRobot Europa.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte