Enermax Squa RGB

Tibetan Quest: Beyond the World's End Review
Gameplay6.5
Poveste6.5
Grafică4.5
Sunet5.5
5.8Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Tibetan Quest: Beyond the World’s End este un captivant joc cu obiecte ascunse, care îmbină elementele thriller-ului și aventura, cu genurile de ezoterism orientale. Jocul este produs de Brave Giant LTD și distribuit de Artifex Mundi.

Poveste

Când ai văzut-o pe nepoata ta iubită în urmă cu trei săptămâni, unde ea se angajase într-o excursie arheologică în Tibet, nimic nu ar fi putut prefigura evenimentele dramatice care urmau să se desfășoare. În urmă cu o zi primești o scrisoare misterioasă de la care ai aflat că Larisa și echipajul ei au ajuns într-o furtună de zăpadă.
Fără ezitare, îți lași proprietatea familiei tale pentru a te duce în ajutorul nepoatei. Locuitorii din templele tibetane, Lasha, te ghidează spre legendarul oraș Shangri-La, unde a fost văzută ultima dată Larisa. Vei descoperi ce sa întâmplat cu adevărat în Shangri-La și ce secrete sunt ascunse în labirint sub acest vechi oraș plin de magie.

Tibetan

Gameplay

Ai putea spune că Tibetan Quest: Beyond the World’s End este un joc banal unde trebuie să găsești obiecte ascunse, dar el nu este așa, dacă stau mai bine să ma gândesc este un joc obișnuit cu obiecte ascunse, DAR el are o poveste bunicică, iar faptul că uneori jocul devine și first-person, îl face mai diferit și bun.

Tibetan

În caz că nu știi unele cuvinte pentru a găsi obiectele necesare, nu știi unde trebuie să te mai duci sau ce mai trebuie să faci, te poți folosi de hint (bila aia verde din colțul drept-jos) care se va reface în 20 de secunde și poți aștepta să se reîncarce pentru a face următoarea mișcare, sau dacă nu ai nevoie de ajutor poți trece mai departe liniștit. Dacă îți este prea lene să găsești toate obiectele dintr-o cameră poți trece peste dacă termini un joc de mahjong.

Tibetan

Tibetan Quest: Beyond the World’s End are foarte multe puzzle-uri și colectabile.  Obiectele ascunse vin în două forme, fie cuvinte sau forme, ele nu sunt prea complicate, iar dacă nu găsești un obiect de pe listă, poți folosi metodele despre care am vorbit mai sus. Ai de asemenea, un puzzle pentru a rezolva ocazional, o imagine, ele sunt în numeroase forme, trebuie să se răsuciți piesele și să mutați formele până când imaginea este clară. Pe măsură ce avansați de-a lungul poveștii vei debloca mai multe zone pentru a le explora. Jocul are, de asemenea, mai multe seturi de colecție: săbii, monede, stele și mere.

Tibetan

Grafică

Tibetan Quest: Beyond the World’s End are o grafică aproape bună, cu detalii bine conturate, foarte colorat și fără bug-uri. Animațiile sunt grozave, mai ales când termini un puzzle, animalul din poză prinde viață și arată foarte fain. Totul arată bine în jocul ăsta, mai puțin personajele, care sunt GROAZNICE, adică uită-te la fețele lor, și în Paint ies mai bine:

Tibetan

Tibetan

Tibetan

Sunet

Jocul are o muzică drăguță, liniștitoare. Bineînțeles ea se schimbă în funcție de moment și zona în care te afli. Nu sunt sunete care să zgârie la ureche. Mereu când intri într-o încăpere se aude acel zing-zong scos de un clopoțel.

Tibetan

Concluzie

Tibetan Quest: Beyond the World’s End este un joc cu o poveste bună, o grafică acceptabilă (o strică mult modul în care sunt conturate fețele personajelor). Fără sunete deranjante. Este unul dintre cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse pe care l-am jucat (nu am jucat prea multe :)) :D) Jocul poate fi cumpărat de pe Steam pentru 7,99$, eu unul cred că este un preț rezonabil.

 

Lasa un comentariu
Asrock

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte