Enermax Squa RGB

Jucătorii de Titanfall 2 vor primi acces la un titan nou și la o hartă nouă în modul multiplayer din 30 martie, a anunțat Respawn Entertainment săptămâna trecută. Aceste adiții, la fel ca majoritatea conținutului nou din Titanfall, sunt complet gratuite.

Noul titan va fi lansat ca parte din update-ul de mâine și se va numi Monarch. Iată cum este descris acesta de către Respawn:

„Monarch este un Titan mid-range din clasa Vanguard care își poate face singur upgrade-uri pe câmpul de luptă prin puterea sa unică, numită Power Core. Piloții aleg un șir de upgrade-uri și încearcă să supraviețuiască destul timp ca să apuce să ajungă la forma finală.”

În plus, Respawn spune că Monarch are o abilitate care scurge puterea din alți titani inamici ca să-și încarce scuturile proprii sau pe cele ale coechipierilor.

Următorul update la Titanfall 2 va mai introduce harta Relic, care este doar un remake al hărții cu același nume din primul Titanfall.

titanfall

Jucătorii care doresc să susțină update-urile gratuite pot să cumpere câteva obiecte cosmetice noi. Vor fi lansați doi titani Prime (Tone și Ronin) și o execuție camuflată, toate pe 30 mai.

Mai multe informații despre update pot fi găsite pe site-ul Respawn.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte