Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Respawn Entertainment și Electronic Arts ne prezintă un teaser trailer care merge la 60 de cadre pe secundă, pentru jocul Titanfall 2, joc ce urmează a-i fi prezentat primul gameplay pe 12 iunie 2016 pe PC, Xbox One și PS4.

Pe site-ul oficial pentru Titanfall 2 se oferă acum buletinul informativ, împreună cu un nou teaser trailer pentru Titanfall 2, acesta promite să reînvie shooter-ul. Electronic Arts organizează un eveniment (EA Play 2016) pe 12 iunie unde promite că va dezvălui primul gameplay promițător. La acel moment, asa cum ne putem aștepta, probabil va fi ceva extraordinar, dar sper că Respawn Entertainment și Electronic Arts nu ,,vor da cu bâta în baltă” așa cum au făcut cu primul Titanfall.  Acesta a fost apreciat pentru intensitatea meciurilor multiplayer, dar a fost criticat aspru pentru lipsa unei campanii single player.

Titanfall 2

Echipa de dezvoltatori de la Respawn Entertainment a început să lucreze la crearea acestuia încă din 2014, atunci când a terminat cu DLC-urile pentru primul Titanfall.

Fondatorul și CEO-ul Respawn, Vince Zampella, a confirmat la începutul anului trecut că Titanfall nu va fi un titlu exclusiv Xbox și că va fi lansat pe toate platformele majore, respectiv PlayStation 4, Xbox One și PC. De asemenea, acesta a vorbit și despre un parteneriat cu Nexon pentru a lansa un joc Titanfall pentru iOS și Android, cândva în 2016.

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte