Asrock

Scriitorul șef al jocului a confirmat într-un interviu pentru ForbesTitanfall 2 va avea oficial o campanie de single-player. Pe deasupra, studioul Respawn Entertainment este în căutarea unei serii TV despre Titanfall, a cărei premieră să aibă loc odată cu lansarea jocului.
În alt interviu cu aproape un an în urmă, managerul comunității Titanfall a dat de înțeles că ar putea apărea o campanie tradițională pentru următorul joc. Jesse Stern a confirmat celor de la Forbes că aceasta este acum o parte din joc. Acesta de asemenea a menționat că lucrează cu Lionsgate TV la o serie televizată plasată în lumea sci-fi din Titanfall.
Stern a luat la cunoștință faptul că vor fi costuri mari, așa că planurile pentru televiziune nu par să fie în plină desfășurare încă.

Titanfall 2

Totuși, Titanfall 2 este complet pregătit pentru Respawn Entertainment și editorul Electronic Arts, fiind programat pentru lansare cândva înainte de luna martie a anului 2017. Jocul nu va fi exclusiv pentru Xbox One, ceea ce înseamnă că acest proiect va aduce mai mulți bani decât predecesorul său și că va avea mai multe resurse pentru dezvoltare.

Forbes au mai multe de spus în legătură de conversația cu Stern despre viziunea sa pentru universul Titanfall de a comunica cu jucătorii, despre care sugerează el că erau puțin deconectați de acea lume într-un Titanfall care era doar multiplayer.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte