Enermax Starryfort SF30

Titanfall 2 va oferi „Attrition”, modul de joc multiplayer competitiv favorizat de fani, care a fost prezent în primul joc Titanfall, a confirmat dezvoltatorul Respawn Entertainment în cursul zilei de ieri.

Attrition este un mod tradițional de deathmatch, dar cu stilul Titanfall: grupuri de soldați AI, oameni și roboți, sunt plasați pe hartă și cele două echipe de jucători pot ucide acești minioni(primești un număr mai mare de puncte pentru uciderea piloților și a titanilor, spre deosebire de minioni). Modul Attrition nu a fost disponibil în Multiplayer Tech Test, dar totuși unul dintre modurile găsite în pre-alpha demo, Bounty Hunt, includea inamici AI.

Respawn Entertainment a dezvăluit întoarcerea acestui mod de joc într-o postare nouă despre cerințele de sistem pentru versiunea de PC. Studioul a adus un streamer de Titanfall remarcabil de pe Twitch, un utilizator numit Darkness429, pentru a înregistra material video de pe PC pe o hartă nouă, Eden. Poți arunca o privire la videoul de mai jos pentru aceasta.

Titanfall 2 este programat pentru lansare pe 28 octombrie pe PlayStation 4, Windows PC și Xbox One.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte