Enermax Squa RGB

Titanfall este titlul de debut pentru Respawn Entertainment ce îi are la bază pe cocreatorii Call of Duty, care și-au unit abilitățile și experiența pentru a realiza un nou gen de shooter pentru noua generație.

Acțiunea se petrece în viitor, iar Titanfall îți oferă libertatea de a lupta atât ca pilot de elită cât și prin pilotarea giganților Titani, echipați cu armuri extrem de grele.

Titanfall-s2-

Titanfall a regândit lupta fundamentală și mișcarea, oferindu-le jucătorilor abilitatea de a schimba strategiile în timpul zborului și atacului in funcție de situație.

Cheamă-ți in luptă Titanul, preia controlul pentru a nimici inamicii, dar ai grijă că și adversarii au Titani.

Viitorul Online Multiplayer Action – Jocul este în totalitate multiplayer și oferă o nouă experiență ce combină acțiunea într-un ritm accelerat cu momentele clasice pe care le regăsim în campanii. Intersectarea celor două moduri reprezintă o mare parte din identitatea Titanfall.

Înființat in 2010, Respawn Entertainment a fost format de către Vince Zampella si Jason West, foști cofondatori ai Infinity Ward și doi dintre cocreatorii francizei Call of Duty.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte