Asrock

La GDC din luna martie, NVIDIA a surprins gamerii „old school” când a prezentat primul joc ray traced în totalitate: o versiune ray traced a jocului celor de la Vulkan, Quake II, cunoscută drept Quake II RTX. Driverul precedent a oferit un boost de performanță de până la 13% în Strange Brigade.

Cel mai recent driver Game Ready este perfect pentru Rage 2 și Total War: Three Kingdoms. Acesta continuă misiunea NVIDIA de a oferi gamerilor GeForce performanțe sporite în titluri care folosesc API-uri Vulkan. Spre exemplu, cu driverul lansat astăzi, gamerii vor observa un boost de performanță de până la 18% în World War Z, în funcție de placa grafică folosită.

Echipele NVIDIA continuă să proiecteze și să optimizeze driverele Game Ready chiar și după lansarea jocurilor. Odată cu lansarea celui mai recent driver, aceste optimizări au avut ca rezultat un boost semnificativ de performanță în World War Z. Rezultatele pot fi observate în următorul grafic:

Disponibile în ziua lansării sau înainte de această dată, driverele NVIDIA Game Ready oferă cea mai bună experiență pentru jucătorii GeForce. Ca o atestare suplimentară a calității, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL de la Microsoft.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte