Fanii Overwatch au avut ocazia să vadă dezvăluirea noului Overwatch 2 la Blizzcon 2019, împreună cu un cinematic care arăta eroi noi ca și Sojurn și un stil estetic nou pentru toți eroii clasici prezenți în primul joc. Dar lansarea unui nou joc ridică întrebarea: ce se va întâmpla cu toate skinurile, sprayurile, voice line-urile și restul cosmeticelor deblocate?

Toate aceste lucruri vor fi transferate în Overwatch 2, ceea ce înseamnă că progresia va fi salvată și că jucătorii vor putea accesa întreaga colecție din primul Overwatch. Așadar, skinurile de sărbători și emote-urile speciale vor fi disponibile din ziua 1 de lansare.

Acest transfer de conținut este reciproc între cele două titluri. Jucătorii de Overwatch vor avea acces la tot conținutul PVP din Overwatch 2 gratuit. Caracteristicile exclusive din Overwatch 2 par a fi limitate doar la lucruri ca misiuni PVE, poveste și altele.

Pe scurt, Overwatch 2 este mai puțin ca o continuare independentă, ci mai mult ca o expansiune uriașă pentru primul joc. Pentru cei care ați depus mult timp și efort în Overwatch, puteți rămâne liniștiți că skinurile voastre nu vor fi pierdute.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte