Ubisoft a anunțat pe 29 martie că a pregătit un joc Tom Clancy nou-nouț pentru mobile. ShadowBreak este descris ca și un „sniper shooter multiplayer în timp real” care include și obiective tactice.

Tu joci drept un „lunetist de elită” care preia funcția de lider al unei echipe și poți face decizii tactice pentru unde să trimiți echipaje pentru a avea un impact cât mai mare. Jocul este plasat în viitorul apropiat unde grupări militare cunoscute drept Shadow Nations amenință pacea de pe glob. Tu faci parte din inițiativa Shadowbreak și misiunea ta este să îi elimini pe acești oameni.

O postare de pe blogul Ubisoft oferă mai multe detalii. Inițial, meciurile se desfășoară pe parcursul a trei minute și trebuie să-ți împarți timpul în trimiterea trupelor în acțiune și găsirea celui mai avantajos loc de sniping pentru tine însuți.

ShadowBreak va avea o gamă largă de arme și patru tipuri de soldați disponibili în fiecare meci. Păstrând tradiția jocurilor Tom Clancy, strategia joacă un rol cheie în ShadowBreak.

tom

„Speranța noastră este să menținem o balanță între aceste două aspecte este foarte puternică”, spuse directorul de creație AJ Morales. „Dacă ești un țintaș priceput cu echipe de soldați echipați inferior, tot vei avea o șansă decentă să ajungi victorios. Dacă nu ești așa de puternic în cazul țintitului dar ai soldați superiori, tot ai o șansă bună la victorie.”

ShadowBreak este programat pentru lansare anul acesta pe dispozitivele cu iOS și Android. Vizitează blogul oficial Ubisoft ca să descoperi mai multe despre acest joc.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte