Enermax Squa RGB

Tom Clancy va fi disponibil gratuit între 16 și 19 noiembrie 2017. Jucătorii interesați se pot alătura comunității Rainbow Six Siege, de peste 20 de milioane de jucători, pe sistemele PlayStation®4, Xbox One și Windows PC via Uplay și Steam.

 Jocul va fi în vânzare cu până la 50% reducere între 16 și 27 noiembrie 2017. Jucătorii care încearcă jocul în timpul weekend-ului liber pot să-și poată continua progresul și să continue să joace neîntrerupt.

 Cel mai recent conținut din Season 2, Season 4, Operation White Noise, se va desfășura pe serverul tehnic de testare (PC) în data de 20 noiembrie 2017.

 Operațiunea White Noise prezintă o nouă hartă stabilită într-un turn de observare a cerului, deasupra orizontului Seulului din Coreea de Sud. Trei operatori noi se alătură trupei, inclusiv doi membri ai Batalionului de Misiune Specială 707 din Coreea de Sud și un nou Operator din cadrul grupului GROM din Polonia.

 Detaliile suplimentare pentru Operațiunea White Noise vor fi prezentate în timpul Finalei Ligii Pro din 19 Noiembrie 2017. Pentru a obține o primă privire a gameplay-ul Operațiune White Noise, accesați link-ul de mai jos la ora 8PM UK: https://www.twitch.tv/rainbow6

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte