Enermax Starryfort SF30

COMUNITATEA ROMÂNĂ DE GAMING POATE EXPERIMENTA CONȚINUT ÎN LIMBA ROMÂNĂ ÎN PERIOADA OPEN BETA 1 – 4 MARTIE

Ubisoft® anunță că lansarea viitoare a Tom Clancy’s The Division 2 din data de 15 Martie 2019 va include subtitrări complete în limba română, permițând comunității românești de gaming o incursiune aprofundată în povestea noului titlu din franciza The Division.

După lansarea sa în 2016, Tom Clancy’s The Division a devenit franciza cu cea mai rapidă vânzare din industria jocurilor video. De la lansare, echipa a pus la dispoziție mai multe extensii și actualizări majore, adăugând noi moduri de joc, personalizări, activități live, reechilibrarea gameplay-ului și îmbunătățirea calității, împreună cu o multitudine de opțiuni de personalizare și activități live, toate acestea generând o implicare mai mare și un feedback pozitiv în rândul comunității de jucători.

Pentru cei care doresc să se încerce Tom Clancy’s The Division 2, perioada de Open Beta va fi disponibilă între 1 și 4 Martie, iar jucătorii din România vor putea să experimenteze implementarea limbii române în timpul explorării post-criză din Washington DC în The Division 2.

Pentru cele mai noi știri despre Open Beta, vizitați: www.thedivisiongame.com/beta.

Tom Clancy’s The Division 2 se lansează în data de 15 Martie 2019, pentru gama de console Xbox One inclusiv Xbox One X, PlayStation®4 și Windows PC.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte