banner

TombRaider1-610x343Lara Croft se intoarce in 2013 si e mai hot ca niciodata. Insa de aceasta data, nu vom mai avea parte de o cursa in cautarea a cine stie ce comoara ci vom intra in pielea unei Lara cu mult mai tanara, inainte ca aceasta sa se fi transformat in cea mai inteligenta, atletica si aventuroasa tanara arheolog ce nu poate sta la distanta atunci cand are in fata o provocare.

Intitulat simplu Tomb Raider, noul joc va explora fatete nevazute ale cunoscutului personaj si ii va urmari evolutia de-a lungul unor aventuri ce o vor duce pe tanara domnisoara Croft intr-unul dintre cele mai periculoase locuri de pe glob: Triunghiul Dragonului. Aici totul va tine de supravietuire iar in salbaticie nu poate supravietui decat cel mai puternic.
Naufragiul

Plecata la drum pe vasul Endurance, comandat de capitanul Conrad Roth, Lara descoperaTombRaider2-610x343 destul de repede pericolele oceanului atunci cand o teribila furtuna loveste nava si in doar cateva minute o face sa se rupa in doua. Iar ea, personajul nostru principal, abia reusind sa scape din epava contorsionata ce ameninta sa se scufunde in orice clipa, ajunge in apa si este adusa la mal pe o insula tropicala izolata, cunoscuta de navigatori drept Triunghiul Dragonului.

 

You can do it Lara

TombRaider3-610x343Tanara Lara s-a dovedit deja capabila sa supravietuiasca unor incercari cumplite salvandu-se de la inec si reusind sa isi procure apa si hrana pe insula. Insa este oare suficient? Va veni salvarea la timp pentru ea si pentru ceilalti supravietuitori de pe Endurance, imprastiati de-a lungul intregii insule fara a sti unii de altii? Nu! Lupta nu se termina aici iar Lara Croft va avea de infruntat si mai multe pericole pentru ca pe insula traieste un grup de bastinasi care mai mult decat orice urasc vizitatorii nepoftiti.

Interesant este ca acest trailer confirma o controversa pe care producatorul executiv Ron Rosenberg de la Crystal Dynamics a lansat-o in cursul unui interviu dat pentru Kotaku. El a lasat sa se inteleaga cum ca unul dintre bastinasi incearca sa o violeze pe Lara iar ea, incoltita si fara alte solutii este obligata sa se lupte pe viata si pe moarte pentru a-l tine la distanta pe atacator. Dupa cum puteti vedea si mai sus…ceva-ceva exista si mi se pare foarte interesanta abordarea producatorilor care au inclus exact atatea secvente cate erau necesare pentru a se face intelesi dar nu destule pentru ca cineva sa inceapa sa arunce cu pietre in ei pentru ca prezinta actiuni imorale in joc.

 

Schimbari pe toata linia

Daca intoarcerea Larei la origini este o schimbare majora pentru franciza Tomb Raider,TombRaider-610x343 aceasta nu este nici pe departe singura. Voice acting-ul a fost si el schimbat, astfel ca Keeley Hawes, vechea actrita ce dadea glas aventuriei a fost inlocuita cu Camilla Luddington, o frumoasa actrita britanica cunoscuta pentru titluri precum Californication, William & Kate sau Behaving Badly. Si ca un addendum personal, mie unuia mi se pare ca si imaginea tinerei Lara Croft a fost inspirata tot de Camilla.

Nici muzica nu a fost uitata si astfel, conform lead sound designer-ului Jack Grillo, intreaga coloana sonora a jocului va fi una moderna ce se va adapta in mod dinamic la joc. O adevarata uvertura va fi creata pentru background-ul muzical in timp ce fiecare nivel va beneficia de alte efecte sonore absolut fantastice, totul pentru ca jucatorii sa beneficieze de o experienta imersiva in universul Tomb Raider.

[bd_youtube id=yV-Jmcd9kH0 ]

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte