Fallout 4 a fost lansat de o săptămână și deja au fost descoperite multe „easter eggs”. Iată 5 dintre acestea:
ad Localizată în sanctuar în vechea casă a caracterului tău, se află o carte sub pătuț intitulată „You’re special!” care îți dă posibilitatea să-ți îmbunătățești unul dintre atribute la alegere.
Această carte se poate găsi în aceeași cameră înainte de lansarea bombei atomice, dar nu poate fi folosită.

fallout book

insdex

De-a lungul nivelelor se pot găsi ursuleți de pluș în locații diferite făcând lucruri aleatorii, ca de exemplu: stând pe toaletă și citind ziarul. Dacă ai jucat puțină vreme jocul probabil că ai găsit la rândul tău unul dintre numeroșii ursuleți de pluș.

f2G0S9P

dddd

Înainte de a ieși din seiful 111 probabil că ai descoperit acest mic joc în stilul Donkey Kong, redenumit „Red Menace” (amenințarea roșie), dar adaptat jocului, cu un personaj caracteristic seriei Fallout. Obiectivul este să ajungi cât mai sus, acumulând un scor cât mai mare și evitând rachetele și bombele lansate spre tine.

377160_screenshots_2015-11-10_00013

iages

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe „Fast Travel” (călătorie rapidă) când vrei să ajungi la Hangman’s Alley de pe harta pip-boy-ului tău. Când ajungi vei găsi un OZN prăbușit în pământ în jurul căruia se pot observa pete de sânge verde al unui extraterestru.
maaxresdefault

Dacă urmărești urmele verzi vei ajunge la o peșteră în interiorul căreia te vei întâlni chiar cu extraterestrul cui îi aparținea OZN-ul. Ai posibilitatea de a-l omorî și de a-i lua blasterul care nu poate fi găsit altundeva.

inadex

Acesta este cel mai interesant dintre cele prezentate anterior. Aproape în toate casele din sanctuar se poate găsi pe lateralul frigiderelor un calendar Vault-Tec pe care este scris un număr de telefon: 1-888-4-VAULTTEC (8285-8832).1991b58df065d333e98c8f7d602f9d04

Dacă suni îți va răspunde un robot spunând: „Mulțumim pentru că ați sunat la Vault-Tec! Prima dumneavoastră alegere în supraviețuirea postnucleară. Ne pare rău, dar din cauza volumului neașteptat de mare al apelurilor primite, toți reprezentanții sunt în prezent ocupați. Vă rugăm să rămâneți pe fir, iar cineva vă va răspunde cât de curând posibil. Acum sunt 101,000,000 apelanți înaintea dumneavoastră. Timp estimat de așteptare: 78,643 de ore. Mulțumim pentru că ați sunat la VAULT-TEC! Să aveți o zi minunată!”
Aparent, acest „easter egg” se află și în Fallout 3.

tumblr_static_bosgpg63x28g8wo84ko44w4gk

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte