Asrock

Torment: Tides of Numenera este un RPG de strategie produs și distribuit de inXile Entertainment. Torment: Tides of Numenera este succesorul tematic al lui Planescape: Torment, lansat în 1999, unul dintre cele mai apreciate jocuri de rol din toate timpurile. Tides of Numenera îți permite să explorezi teme similare profunde și personale.

Gameplay

Vei juca în rolul ultimului paria alungat. Acest lucru înseamnă că vei juca cu un caracter predefinit. La început vei alege dintre un caracter masculin și unul feminin. Aceasta este o alegere expansivă ce va avea un impact asupra reactivității jocului și va deschide noi povești potențiale pentru tine. Aceasta nu va afecta statisticile, abilitățile, gameplay-ul de bază sau alți factori.

Torment: Tides of Numenera

Felul în care interacționezi cu tot ce este în jur nu este nemaiîntâlnit, ba chiar este banal. Singurele lucruri care mă atrag la jocul ăsta sunt: felul în care folosești abilitățile, felul în care te confrunți cu mutanții și grafica, dar o să discut și despre asta mai târziu. Îmi place că îți poți îmbunătăți abilitățile și că acestea își schimbă aspectul cu cât sunt mai upgradate. Felul în care te confrunți cu mutanții îmi place deoarece trebuie să fii într-o continuă mișcare, nu doar să stai să folosești abilități.

Torment: Tides of Numenera

Grafică

Îmi place grafica lui Torment: Tides of Numenera deoarece jocul este plin de culori vii.  Se pare că producătorii au pus mult accent pe toate detaliile, mai puțin pe caractere care nu arată tocmai bine și par puțin desenate.

Torment: Tides of Numenera

Sunet

Nu pot spune că muzica din Torment: Tides of Numenera mă atrage, nici măcar un pic, iar datorită sunetelor scoase de caractere, cunoscuții care sunt în casă cu tine, vor crede că faci altceva.

Torment: Tides of Numenera

Concluzie

Înafară de grafică, abilități și felul în care te confrunți, jocul ăsta nu mă atrage. Torment: Tides of Numenera nu se ridică la nivelul predecesorului său, acesta nu își merită banii, el costă 44,99$ pe Steam.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte