Asrock

Site-ul Total War Warhammer cu numărătoarea inversă care a apărut recent, a ajuns la sfârșit și dezvăluit jocul căruia îi făcea reclamă: Total War: Warhammer 2.

Warhammer II introduce patru rase noi: High Elves, Dark Elves, Lizardmen și un al patrulea care nu a fost încă anunțat. Acesta duce jucătorii în „continentele pline de mister la vest de The Old World”, printre care se numără Ulthuan, Naggaroth, The Southlands și Lustria. Este acela ultimul care i-a făcut pe fani să creadă că numărătoarea inversă va anunța un joc nou.

În timp ce promite să ofere stilul clasic de gameplay Total War, Sega și Creative Assembly susțin că Warhammer II conține un „nou stil de campanie narativă”. Fiecare dintre aceste patru rase se întrece în salvarea sau distrugerea Marelui Vortex din Ulthuan și va fi nevoie să te grăbești să faci asta înainte ca oricine altcineva să poată.

Este spus că noua campanie oferă sute de ore de gameplay. Dacă deții acest joc și predecesorul său, atunci un update gratuit care va veni curând după lansare, va debloca în Warhammer 2 o hartă de campanie combinată care conține regiuni din ambele jocuri. Asta te va lăsa să joci în campanie cu orice rasă disponibilă pe care o deții.

warhammer

Warhammer 2 nu are încă o dată de lansare specificată, dar este garantat ca jocul să apară pe la sfârșitul anului 2017. Un al treilea joc este așteptat pe viitor deoarece această serie a fost anunțată ca fiind o trilogie.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte