Enermax Starryfort SF30

Ah. Speram că, după Dirt Rally, în mod surprinzător de clasic, seria de curse a lui Codie ar scădea estetica extrem a sportului din Dirt 2 și 3. Mă tem că s-ar putea să se întoarcă, relativ recent anunțat Dirt 4. Aici este primul nostru trailer „din joc”, care ne prezintă mașini frumoase cu zoom-uri în jurul unei serii de piste strălucitoare și într-o varietate de condiții dușmănoase de vreme.

Seria care a început cu Colin Mcrae Rally acum 19 ani este așteptată să fie întâmpinată de ultimul său joc: Dirt 4. Urmărirea până în 2015 a Dirt Rally, cea mai nouă adăugire a lui Codemasters la colecția clasică de curse off-road, se va lansa în iunie 6, 2017.
Când se va lansa acest lucru, va aduce cu el 50 de mașini și cinci locații de raliu din Australia, Spania, Michigan, Suedia și Țara Galilor – un circuit despre care se spune că se mândrește cu „milioane” de rute diferite.

Modurile de joc includ Landrush, o pistă de scurtă durată pe care cursează Pro Buggies și Crosskart; Joyride, care oferă o zonă de joacă și provocări de răsturnare și de luptă; Campionatul FIA World Rallycross, unde jucătorii pot concura în Montalegre, Lohéac Bretagne, Hell, Holjes și Hill Lydden, printre alte locații; Și un mod de carieră.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte