Asrock

Fanii Call of Duty ar trebui să înceapă să se bucure, deoarece trailerul nou pentru al doilea DLC pentru Black Ops 3 tocmai a sosit, și este fantastic.

Titlul acestui nou DLC este Zetsubou No Shima. Acest lucru se traduce aproximativ în limba română ca „Insula disperării”. Trailerul pare mai degrabă un montaj, dar ținând cont de acesta, singur știm că jucătorii vor fi nevoiți să se confrunte cu plante care mănâncă oameni, păianjeni uriași și un fel de hibrid între plante și zombie.
Oh, și nu uita de nenumărate hoarde de zombie, desigur.

Împreună cu noile orori pe care vei fi nevoit să le confrunți, trailerul prezintă o mulțime de alte tipuri de conținut nou pentru care am așteptat cu nerăbdare. Acesta include arme noi, cum ar fi bomba maimuță și noi medii în care va trebui să te lupți, cum ar fi pe scurt secțiunea subacvatică prezentată. Vreau să spun, zombie normali sunt desul de greu de învins, dar acum ei pot să și înoate?

Se pare că Treyarch a luat într-un final decizia de a crea un DLC care să fie distractiv dar și să ai parte de multă acțiune. Data de lansare este stabilită pe 19 aprilie, deci există mai puțin de o săptămână în care va trebui să-ți faci curaj să-l cumperi pentru a-l juca.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte