TRAIN MECHANIC SIMULATOR 2017 REVIEW
GAMEPLAY9
CARIERĂ8.5
GRAFICĂ ȘI SUNET7
8.2Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

De mâine, 23 martie, PlayWay în parteneriat cu S17 Studio vă va oferi șansa să deveniți un mecanic de tren. Train Mechanic Simulator 2017 va fi cel mai nou simulator lansat de PlayWay în care în premieră pe lângă misiunile tipice din garaje developerii oferă jucătorilor 25 km2 open-world în care cu ajutorul unei macarele veți duce la bun sfârșit misiunile.

Să aruncăm o privire la trailer-ul oficial iar apoi revenim la povești:

Gameplay

După cum vă spuneam și mai sus în primul rând vreau să discutăm de lucrurile care nu sunt prezente în celelalte jocuri din serie.

  • Harta de 25 km2 open-world: Față de jocurile din serie unde sunt prezente doar niște poligoane de test, Train Mechanic Simulator 2017 aduce în premieră o hartă în care veți acționa cu trenul de serviciu.
  • Macaraua Diesel:  În caz că v-ați plictisit de munca din atelier, de aerul închis al garajului puteți opta pentru misiunile în care sunteți nevoiți să tractați și să ridicați, cu ajutorul macaralei tractate de o locomotivă diesel, locomotivele avariate și să le transportați la atelier.
  • Trei bănci de lucru diferite : Din moment ce vorbim de trenuri treaba se complică, mai multe piese de schimb, mai multe sisteme, cum ar fi sistemul electric, sistemul mecanic și sistemul hidraulic așa că developerii au decis să facă câte o bancă de lucru pentru fiecare sistem în parte

Tot ce trebuie să faci în acest joc este să aduci în stare de funcțiune locomotivele avariate. Chiar dacă nu ați încercat niciodată un joc de acest tip nu o să vă fie greu să vă obișnuiți cu piesele de schimb și cu gameplay-ul în general.

Carieră

Jocul are în total 75 de misiuni cu 3 categorii de locomotive diferite, diesel, electrice și locomotivele pe abur.

Acțiunea se petrece în 3 ateliere diferite pentru fiecare categorie de locomotive în parte, puteți merge de la atelier la alelier cu ajutorul locomotivei diesel cu macara care vă este de folos și în misiuni.

Pe lângă viața de mecanic în atelier vor fi și misiuni de teren în care veți avea nevoie și de simțul orientării pentru că macazele nu se vor schimba singure în căutarea locomotivelor avariate, deraiate.

După fiecare 12 misiuni terminate cu succes intr-un atelier veți fi transferați automat în celălalt atelier.

Train Mechanic Simulator 2017 are și un sistem de upgrade al băncilor de lucru pentru că puteți repara piesele stricate sau cumpăra unele noi, pentru un bun profit al atelierului recomandat este să le reparați dar ele pot eșua și veți pierde o anumită sumă de bani așa că trebuie să investiți toți banii strânși din misiuni în upgrade-ul băncilor de lucru și în viteza de montare/demontare a pieselor.

Tehnologia este prezentă și ea în Train Mechanic Simulator 2017 misunile pot fi accesate de la computerul din atelier iar piesele și upgrade-urile pot fi cumpărate de pe tableta unde puteți găsi și o secțiune de ajutor pentru câteva informații despre joc.

Grafică și Sunet 

Train Mechanic Simulator 2017 are o grafică bună, nu se poate compara cu jocurile de top lansate în 2017 dar e ok, puteți rula jocul la cele mai mari valori grafice în fps-uri destul de decente chiar și cu un PC mai slab, fiind un joc bine optimizat, developerii au fost destul de atenți la detaliile atelierelor în general dar singura chestie care este în plus, din păcate, este harta care are prea multe căi ferate pe care nu vei fi nevoit să le accesezi pe toată durata jocului.

Sunetul în  Train Mechanic Simulator 2017 este și el bine realitzat, bine gândit, un playlist de muzica care poate fi ascultat în timp ce ne prindem mâinile în piesele locomotivelor. Restul sunetelor sunt și ele bine gândite nefiind deranjante. Problema la acest capitol este că nu se salvează setările la sunet, cel puțin, când intri și ieși de pe un profil, trebuie să le modifici de fiecare dată când intri în joc, probabil se va rezolva la un update viitor sau chiar până la lansare.

Concluzie

Fiind un pasionat al acestui gen de jocuri recomand cu caldură Train Mechanic Simulator 2017 fiind un simulator care te poate invăța ceva doar că răbdarea voastră trebuie să fie la locul ei pentru ca veți întâlni misiuni care o să vă pună la încercare simțul de mecanic. Fiind un joc care se va lansa curând puteți să vă așteptați și la mici buguri vizuale dar nu o să vă deranjeze gameplay-ul.

Puteți adauga la lista de dorințe jocul și cumpăra, după 23 martie de aici: http://store.steampowered.com/app/538810/

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte