Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Salutare! Câți dintre voi aveți modele mai vechi de camere foto, vreți să transferați fotografiile foarte rapid pe telefon și nu puteți face asta decât prin intermediul unui pc/laptop? Desigur, noile camere au funcție de conexiune Wi-Fi cu telefonul, dar dacă nu doriți să investiți așa mult într-o nouă cameră vă voi prezenta o soluție mult mai ieftină și ușor de folosit- un card reader.

Partea cea mai drăguță la card reader-ul pe care vi-l voi prezenta este că îl puteți folosi chiar și pentru PC, pentru că are trei tipuri de conectori: USB-A, Micro-USB (standardul de pe telefoane până acum câțiva ani) și USB-C (standardul actual al telefoanelor). Iar partea și mai interesantă este că pe lângă tradiționalul card SD (fie el SDHC sau SDXC) din diversele camere, puteți conecta chiar și MicroSD din alte device-uri cum ar fi camerele de bord, camerele sport sau poate chiar memoria externă a altui telefon.

Un alt aspect foarte important al Sandberg Card Reader USB-C+USB+MicroUSB este portabilitatea. Datorită dimensiunilor foarte reduse îl puteți purta tot timpul cu voi, fie în buzunar, fie într-un buzunar în geanta camerei pentru a fi mereu alături de device-ul de la care veți avea nevoie să transferați fișiere. Acesta este foarte solid, fabricat din aluminiu iar conectorii din lateral sunt protejați de două capace ușor de înlăturat. De asemenea, viteza de transfer este foarte importantă, putând fi influențată de anumiți factori, cum ar fi calitatea cardurilor și performanța telefonului. Nu trebuie să vă faceți griji în privința acestui aspect, de multe ori nici nu veți apuca să clipiți, fotografiile se vor transfera instant, poate chiar 3-4 pe secundă, în funcție și de mărimea acestora.

Sandberg Card Reader USB-C+USB+MicroUSB poate fi achiziționat pentru prețul de 139 lei de pe site-ul oficial sau chiar mai redus, la 113 lei de pe eMAG.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte