Nu mai este mult până când va începe primul turneu major CS:GO din 2017, care va avea loc în Atlanta, Statele Unite. Ca de obicei, cu ocazia turneului, apar în joc stickerele echipelor și jucătorilor care urmează să participe, iar prin achiziționarea acestora puteți paria în joc pe rezultatele meciurilor, urmând ca în urma predicțiilor corecte să primiți o medalie la finalul campionatului. Pentru prima dată în joc, avem acum și tatuaje cu logourile echipelor pe care le vom putea folosi în joc. Valve anunță că jumătate din încasările înregistrate pe aceste obiecte în joc se vor duce către echipe.

Ca de obicei vor fi două seturi de stickere care pot fi aplicate pe arme sau folosite pentru pariuri, un set pentru echipe și unul cu autografele jucătorilor.

Cum am spus mai devreme, graffiti-urile vor fi și ele disponibile și avem un preview al acestora:

În ceea ce privește pariurile din joc de anul acesta, sistemul va fi puțin diferit față de turneele precedente. Pariurile trebuie plasate înainte ca turneul să înceapă pentru prima fază a competiției, iar apoi înainte de meciurile eliminatorii din fiecare fază. În grupe vom alege o echipă care credem noi că vor avansa din grupe fără să piardă vreun meci (rezultat 3-0), o echipă care va părăsi competiția fără să câștige vreun meci (rezultat 0-3) și restul de 7 echipe care se vor califica din grupe. Fiecare rezultat corect din grupe ne va aduce 3 puncte.

În playoff va trebui să numim câștigătorii fiecărui meci și vom primi câte 12 puncte pentru fiecare predicție bună în sferturi, 10 puncte pentru semifinale și 7 puncte pentru câștigătorii turneului.

Scorul maxim va fi astfel 102 puncte (le-a dat cu virgula oare organizatorilor ? :)) ), iar pentru medalii veți avea nevoie de 25 puncte pentru bronz, 50 pentru argint și 75 pentru aur. Vor fi și clasamente Steam între prieteni, astfel încât veți putea vedea cum stați în comparație cu aceștia. Medaliile arată foarte bine anul acesta:

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte