TwitchCon, convenția pentru comunitatea Twitch, se va întoarce pentru anul acesta, dar nu în același loc: TwitchCon 2016 va fi ținut la San Diego Convention Center în San Diego, a anunțat Twitch azi.

Primul TwitchCon a avut loc în luna septembrie a anului trecut Moscone Center în San Francisco. Anul acesta, durata show-ului se extinde de la două zile la trei, iar evenimentul se va desfășura pe data de 30 septembrie până pe 2 octombrie.

TwitchCon

TwitchCon va fi de acum un eveniment anual, spuse Amy Brady, directorul evenimentelor pentru Twitch, deoarece comunitatea Twitch „a crescut prea mult pentru standurile noastre de la alte convenții”. Fiind întrebat despre schimbarea locației de anul ăsta, Brady a răspuns: „Dorim să explorăm alte locații, dar totuși să rămânem aproape de casa noastră din San Francisco, având în vedere faptul că toată echipa noastră va lua parte la eveniment” și a afirmat că San Diego are multă experiență în găzduirea numeroaselor convenții care atrag multă lume.

În acest moment, Twitch nu spun dacă mutarea la San Diego este permanentă sau nu. „Plănuim acest eveniment câte un an pe rând, așa că nu se știe niciodată”.

Mai mult de 20.000 de persoane au participat la TwitchCon 2015, iar acel număr de persoane va crește anul acesta având o nouă locație și o perioadă mai lungă de desfășurare – San Diego Convention Center, care este un loc uriaș de întâlnire care găzduiește Comic-Con International. Brady a spus că „este prea devreme să prezicem numărul celor care vor fi prezenți pentru TwitchCon 2016, dar va fi cu siguranță mult mai mare, în mare parte deoarece mulți membri ai comunității noastre au regretat faptul că nu au mers după ce au auzit impresiile celor care au fost acolo”.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte