Mari știri despre franciza Two Worlds: editorul TopWare Interactive a anunțat că Two Worlds 3 este acum în lucru, în timp ce Two Worlds 2 primește mai mult DLC și un update „major” la engine.

TopWare a făcut un anunț pe Facebook săptămâna aceasta. Un al treilea joc în această serie nu ar trebui să fie o surpiză pentru fani, având în vedere că primele două au vândut împreună 10 milioane de unități.

Two Worlds 3 este încă în primele sale zile de viață, fiind „în stadiul de concept”, a spus TopWare. Este de așteptat ca dezvoltarea jocului să dureze 36 de luni, așa că TopWare a spus fanilor să fie pe fază pentru alte știri în viitor.

Two Worlds 3

Cât despre celelalte știri legate de Two Worlds, un update major pentru engine, care „nu este folosit doar pentru lucrurile de bază” pentru al treilea joc, cât și pentru lansarea noului DLC pentru Two Worlds 2. DLC-ul va include 8 noi hărți de multiplayer și 2 expensiuni pentru single-player intitulate „Call of the Tenebrae” și „Shattered Embrace”.

Call of the Tenebrae este programat să apară în al doilea sfert al anului 2016. Se concentrează pe „întoarcerea lui Hero în Antaloor, unde acesta este martor la uciderea șocantă a lui DarPha. Criminalii responsabili pentru asta fac parte dintr-un trib nemaivăzut de creaturi asemenătoare cu șobolanii, care controlează o nouă și puternică magie misterioasă. Planul lor amenință fiecare creatură din Antaloor și este datoria lui Hero de a găsi o cale să-i oprească.”

Mulțumită noului engine, care va fi disponibil pe Linux și Steam OS, jucătorii se vor putea aștepta „să experimenteze Antaloor cum nu au mai facut-o până acum noul update al engine-ului pentru Two Worlds 2”.

Pentru mai multe detalii legate de aceste anunțuri despre Two Worlds, aruncați o privire la anunțul de la TopWare Interactive.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte