Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Ubisoft a anunțat detaliile conținutului post-lansare pentru Far Cry 5, inclusiv trei aventuri DLC în Season Pass și conținut gratuit pentru toți cu Far Cry Arcade și evenimente live.

Jucătorii care achiziționează Season Pass sau Far Cry 5 Gold Edition își vor continua aventurile neobișnuite în trei DLC: Hours of Darkness, Dead Living Zombies și Lost on Mars.

  • Hours of Darkness: jucătorii vor călători înapoi în timp, în Vietnam, pentru a lupta împotriva soldaților Viet Cong și pentru a-și salva colegii soldați
  • Dead Living Zombies: Jucătorii se vor alătura cu prietenii pentru a lupta împotriva valurilor de zombi în șapte scenarii diferite pregătite de un regizor de b-movie
  • Lost on Mars: Jucătorii vor lăsa Pământul în urmă pentru a se lupta cu arahnidele marțiene pentru a salva Pământul de o invazie extraterestră

În plus, toți proprietarii Far Cry 5 Season Pass, care joacă pe console, vor primi conținutul single-player de la alt titlu din seria Far Cry, apreciat de critici, cu Far Cry® 3 Classic Edition, care va fi disponibil deținătorilor de Season Pass cu patru săptămâni înainte de lansarea independentă în vara anului 2018. Jucătorii de pe PC vor primi versiunea completă a Far Cry 3 la o dată ulterioară după lansarea Far Cry 5.

Toți jucătorii Far Cry 5 vor avea, acces la Far Cry Arcade, evoluția editorului de hărți care va oferi o gamă nesfârșită de gameplay-uri gratuite și oportunități de creare a hărților pentru jucători. Far Cry Arcade va include materiale de la jocurile Far Cry anterioare precum și alte titluri Ubisoft, inclusiv conținut de la Assassin’s Creed IV: Black Flag, Assassin’s Creed Unity și Watch_Dogs, care pot fi folosite pentru a face experiențe multiplayer solo, co-op și PvP.

În cele din urmă, Far Cry 5 va găzdui, Evenimente Live, care recompensează jucătorii cu noi elemente de personalizare, inclusiv piese unice de vehicule și de arme pentru a îndeplini diferite provocări pe măsură ce explorează Hope County.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte