Enermax Squa RGB

NOUL MOD LEARNING PERMITE JUCĂTORILOR SĂ SE CUFUNDE ȘI SĂ DESCOPERE ISTORIA EGIPTULUI ANTIC

Ubisoft® a anunțat un nou mod de joc disponibil pentru Assassin’s Creed® Origins, numit Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt, în care jucătorii pot explora diversele peisaje ale Egiptului Antic și pot învăța despre istoria sa bogată prin tururi ghidate audio. Discovery Tour va fi o actualizare gratuită pentru toți clienții Assassin’s Origins Origins, disponibil la începutul anului 2018.

În acest mod dedicat, jucătorii pot parcurge întreaga recreare 3D interactivă a Egiptului Antic în Assassin’s Creed Origins, fără constrângeri de luptă, poveste sau constrângeri de timp. Din Alexandria până în Memphis, Delta Nilului până la Marea de nisip, platoul Giza către Faiyum Oasis, jucătorii se pot scufunda în bogata istorie a Egiptului Antic. Discovery Tour va oferi zeci de excursii ghidate de istorici și egiptologi, fiecare cu accent pe un alt aspect al Egiptului Ptolemeic, cum ar fi marile piramide, mumificarea sau viața Cleopatrei.

„De la început, franciza Assassin’s Creed a explorat momente pivotale din istorie, de la a treia Cruciada până la Renașterea italiană și în acest an Egiptul Antic”, a spus Jean Guesdon, directorul creativ al Assassin’s Creed Origins. „Este un vis devenit realitate pentru noi să oferim Discovery Tour de Assassin’s Creed: Ancient Egypt, un mod educațional construit special pentru ca oamenii să învețe mai multe despre istoria incredibilă a Egiptului Antic, prin experiența interactivă făcută printr-un joc video”.

Assassin’s Creed Origins va fi disponibil începând cu data de 27 Octombrie 2017, pentru console și Windows PC.
Pentru mai multe informații despre Assassin’s Creed Origins, accesați assassinscreed.ubisoft.com
Pentru cele mai noi informații despre titlurile Ubisoft, accesați ubiblog.com.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte