Enermax Starryfort SF30

Printr-un parteneriat cu HitRecord, o platformă creativă de colaborare condusă de actorul Joseph Gordon-Levitt, Ubisoft îi invită pe fani să creeze propria muzică pentru Watch Dogs Legion.

HitRecord le permite utilizatorilor să încarce conținut generat de ei precum filmulețe scurte sau muzică, iar apoi alți membrii ai comunității le pot remixa sau pot colabora cu autorii ca să creeze ceva cu totul nou.

Cei de la Ubisoft caută melodii care se încadrează în categoriile rock, hip-hop, electronica, pop, metal și punk. Vor fi alese 10 melodii originale, iar cei care contribuie la acestea, vor primi 2000$. Dacă te atrage ideea și vrei să concurezi, intră aici.

Asta nu este prima instanță în care Ubisoft formează un parteneriat cu HitRecord. Anul trecut, Ubisoft a anunțat că va face același lucru pentru Beyond Good & Evil 2.

În ciuda entuziasmului din partea celor două companii, unii dezvoltatori și-au exprimat nemulțumirea față de proiect, care numesc această colaborare „muncă speculativă”. Termenul este folosit pentru a descrie o situație în care cineva muncește pe gratis cu speranța de a fi plătit, dar fără vreo garanție. Unele persoane consideră asta ca fiind potențial dăunător, deoarece Ubisoft și HitRecord plătesc numai câștigătorii.

Watch Dogs Legion se lansează pe 6 martie, 2020 pe PlayStation 4, Xbox One și PC.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte