Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Ubisoft au dezvăluit astăzi mai multe informații despre Brawlhalla 2019 World Championship care va avea loc la Dreamhack Atlanta între 15-17 noiembrie din Antlanta, Georgia.

Competiția va avea drept participanți jucători foarte abili din lumea întreagă care se vor lupta într-un double elimination bracket pentru titlul Brawlhalla 2019 World Champion.

Încă din februarie 2019, cei mai buni luptători din Brawlhalla și-au putut dovedi puterea în multiple turnee online și offline ca parte din programul Brawlhalla Esports Year Four. Participând în aceste turnee, jucătorii primesc o parte din totalul de 500.000 dolari, împreună cu puncte care contribuie la Brawlhalla Power Ranking-ul lor. Power Ranking-ul jucătorilor va determina locul lor în calificările campionatului din noiembrie.

Începând cu 6 octombrie, primul qualifier online, The Great Brawl, le dă jucătorilor europeni o ultimă șansă să câștige puncte pentru Power Ranking. Câștigătorul finalei din The Great Brawl, își va asigura un loc la Brawlhalla 2019 World Championship. Finala are loc la Paris Games Week în 1 octombrie. Pentru mai multe detalii, vizitați http://redirection.ubi.com/brawlhalla/TheGreatBrawl.

Pentru cine dorește să vadă live Brawlhalla 2019 World Championship, poate cumpăra bilete la Dreamhack 2019 și se poate înregistra aici https://smash.gg/league/brawlhalla-esports-year-four/details.

Evenimentul poate fi urmărit și online pe Twitch: https://www.twitch.tv/brawlhalla?fbclid=IwAR0pYLJqgYVX0z-49BjYWMW_RKjv8PLk7cdKzoNUM-mGCp3aGb74GLzoI6s

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte