Trials Rising se va lansa pe 26 februarie pe PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch. Astăzi, Ubisoft a anunțat planurile post-lansare pentru joc, care vor fi incluse într-un expansion pass care cuprinde mai mult de 55 de curse noi, elemente de personalizare și stickere.

Iată conținutul acestui Expansion Pack în detaliu:

  • Trials Rising Sixty Six – Expansion I: Concurează pe celebra Route 66 pentru a experimenta splendoarea dată de „Land of Opportunity” cu accesorii noi și contracte noi. Inspirându-se din una dintre activitățile preferate ale Americii, fotbalul american, acest DLC include elemente cum ar fi o cască de fotbal, o cămașă și pantaloni  astfel încât jucătorii să poată traversa linia de sosire într-un mod sportiv.
  • Trials Rising Crash & Sunburn – Expansion II: Du-te sub ecuator pentru a vedea minunile din emisfera sudică. Vei concura pe motocicletă prin munții acoperiți de junglă din Peru până în regiunea de gheață din Antarctica, cu două motociclete noi, care introduc noi posibilități de joc, provocări și un outfit cu tematică explorator.
  • Stuntman Rider Pack: Înfruntați legile gravitatiei și zburați prin inele de foc cu Stuntman Rider Pack, unde jucătorii primesc costumul Stuntman și pot să se plimbe cu o motocicletă retro, pentru a arată tuturor că nici un obstacol nu este prea greu.
  • Samurai Item Pack: Tăiați pistele ajutați de spiritele samurailor antici, cu elemente de personalizare care vor permite jucătorilor să iasă mai mult în evidență.

 În Trials Rising totul este despre competiție, deci vom avea un sezon de patru anotimpuri, în care piloții vor avea acces la noi mișcări, animații și elemente de personalizare pentru motociclete și personaje, precum și evenimente tematice de sezon, cum ar fi Paștele. Provocările săptămânale sunt, de asemenea, la orizont și vor oferi obiective în joc care vor recompensa jucătorii cu bonusuri și premii cu timp limitat. Provocările vor fi reînnoite în fiecare săptămână.

Ubisoft RedLynx, studioul din Helsinki, se întoarce cu Trials Rising pentru a aduce cea mai mare și mai convingătoare continuare a francizei până în prezent, combinând apreciatul gameplay clasic, aspectul proaspăt, mai multă competiție și acțiune de primă clasă lăudată de fani plus caracteristici complet noi. Jocul a fost dezvoltat cu Ubisoft Kiev (Ucraina) în colaborare cu Ubisoft Odesa (Ucraina).

Pre-comenzile digitale pentru edițiile Standard și Gold sunt acum disponibile. Ediția Standard include jocul de bază. Ediția Gold include jocul de bază și Expansion Pass cu două extensii majore, două pachete de personalizare, motociclete distractive și multe altele. Bonusurile nu lipsesc de la pre-comenzi ș iacestea includ Jungle Rider Pack, în care jucătorii primesc un costum de gorilă și camuflaj pentru motociclete și Wild West Rider Pack, care dă un costum de cowboy și un far de rodeo. Fiecare pachet include cinci articole pentru personaj și un element pentru motocicletă.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte