Enermax Squa RGB

Astăzi, la premiile The Game Awards, Ubisoft a dezvăluit Far Cry New Dawn, cel mai recent titlu al francizei Far Cry. Far Cry New Dawn se va lansa pe 15 Februarie 2019 pentru PlayStation®4, Xbox One și Windows PC. Precomenzile se pot face începând de azi.

Acțiunea are loc la șaptesprezece ani după catastrofa nucleară, Far Cry New Dawn aduce jucătorii într-un frumos și radical transformat Hope County, Montana. Viața a început să iasă din haos, dar supraviețuitorii se confruntă acum cu o nouă amenințare – nemiloșii Highwaymen și liderii lor The Twins, Mickey și Lou. Crescute într-o regiune lipsită de legi, surorile gemene și organizația lor doresc să pună mâna pe toate resursele disponibile în ​​Hope County. Pentru a împiedica această amenințare devastatoare, jucătorii trebuie să ajute supraviețuitorii să devină mai puternici, să facă un arsenal improvizat și să formeze alianțe neașteptate pentru a supraviețui într-o nouă lume periculoasă.

În Homebase, jucătorii se vor pregăti să se confrunte cu amenințarea Highwaymen. Baza, numită Prosperity, este fortăreața supraviețuitorilor. Aici, jucătorii pot crea arme improvizate, vehicule și își pot instrui Guns for Hire – inclusiv fețe noi și familiare. În timp ce jucătorii progresează, pot să-și îmbunătățească Homebase-ul pentru arme și echipamente mai puternice. Homebase-ul este, de asemenea, un lansator de expediții, unde pentru prima dată în Far Cry, aventura este mai mult decât locală. Amplasat în locații memorabile din SUA, de la zone umede până la canioane și multe altele, expedițiile trimit jucătorii în locații unice, unde trebuie să pună mâna pe un pachet de materiale valoroase și să iasă rapid.

Dezvoltat de Ubisoft Montreal, cu sprijinul Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev și Ubisoft București, Far Cry New Dawn este un shooter first-person într-o lume complet deschisă. Continuarea independentă a lui Far Cry® 5, Far Cry New Dawn, introduce jucătorii într-un cadru post-apocaliptic, unde vor întâlni o amenințare dublă – The Twins, Mickey și Lou. Jucătorii pot recruta Guns și Fangs for Hire sau Friend for Hire pentru jocul co-op.

Pentru mai multe informații despre Far Cry New Dawn, vizitați farcry.com și pe canalele de social media facebook.com/farcry, twitter.com/farcrygame sau hashtag #FarCryNewDawn.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte