Trișorilor din Rainbow Six Siege, feriți-vă! Ubisoft a anunțat că își mărește cu mult eforturile de a reduce numărul trișorilor din tactical-shooter-ul său prin schimbarea algoritmurilor.

Ubisoft

Așa cum a explicat pe forumurile jocului, Ubisoft își va extinde criterile de căutare a posibililor trișori. Oricine identificat ca trișor va fi scos automat din meci – dar pedeapsa nu se încheie aici.

„Pentru a crește eforturile de a contracara trișatul în Rainbow Six Siege, ne vom extinde criterile de identificare a posibililor trișori”, a explicat Ubisoft. „Dacă un jucător este identificat ca fiind trișor, va fi înlăturat imediat din meci, după care va primi o suspendare temporară.”

Compania a început să ia măsuri în legătură cu această problemă de multă vreme. Cel mai recent, dezvoltatorul a lansat luna aceasta un patch care se axa pe cheating, spawn-killing, cât și alte abuzuri.

În alte știri despre Rainbow Six Siege, expansiunile jocului ce au să vină vor fi pe tema operatorilor din SUA, Brazilia și Japonia.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte