Bethesda a lansat un nou trailer pentru The Evil Within 2, care prezintă povestea viitorului joc de tip horror-survival și oferă o privire asupra gameplay-ului său. Continuarea are loc la câțiva ani după jocul original și din nou îl prezintă pe Sebastian Castellanos ca protagonist.

De data aceasta, Sebastian se întoarce în lumea STEM pentru a-și găsi și salva fiică Lilly. Este o cursă contra cronometru, deoarece STEM se destramă și fiica lui Sebastian se poate pierde în această lume pentru totdeauna. Așa cum se poate observa și în trailer, Sebastian se va lupta cu mulți monștri de-a lungul drumului. Pentru cei dintâi, Sebastian are o gamă largă de arme, de la cuțite și mine de proximitate, pană la substanțe inflamabile din mediul înconjurător. Bethesda a detaliat că The Last Chance Pack, va oferi o selecție de bonusuri celor care pre-comandă The Evil Within 2. În acest pachet sunt incluse următoarele:

The Burst Handgun: Această armă exclusivă este disponibilă numai prin pachetul The Last Chance Pack și utilizează gloanțe de pistol care pot fi găsite sau craftate.
Crafting Supplies: Îmbunătățiți arma sau faceți capcane pentru a distruge inamicii cu aceste consumabile disponibile la începutul coborârii în Uniune.
Medical Supplies: Va trebui să rămâi în viață pentru a o salva Lily, iar aceste medkit-uri îți vor oferi ajutorul necesar pentru a te aventura mai adânc în abis.

Data Evil Within 2 a fost confirmată în data de 13 octombrie 2017 pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte